ARMA 2 5.40TL'ye alınır mı?

Enes Ars

Megapat
Daha fazla  
Steam'de Arma 2 5.40TL ye düşmüş durumda. Daha önce de oynayanlar varsa tavsiye ediyor musunuz? Oyun hala aktif mi ?

Arma 2'yi bir sene önce aldım. Dikkat et çok oyunculu oynamak için Arma 2: Combined Operations almanız lazım. Bu olabilir yada başka bir şey. Sadece benim gibi Arma 2 alırsanız. İki saat internette arar durursunuz sunucu. Çok zor bulunuyor ve hepsi ölü gibi. Belli saatler arasında açık oluyor. Bir girdiğine bir daha bulamayabilirsin. Hepsini ben not defterine kaydetmiş zamanında. Alırken bir DLC ile birlikte alman gerekiyor diye biliyorum sorun şu ki hangisi olduğunu unuttum. Büyük bir ihtimal Combined Operations olması lazım.
Hikayesi için alacaksanız, ben pek beğenmedim. Biraz sıkıntılar yaşadım. Başlangıçta çok bekletiyor zaten kapatmıştım

Kısaca oyunda sunucu bulmak ölüm. Şuan yorumlara baktım benim dediğim gibi Arma 2: Combined Operations almanız lazımmış. Böyle olsa da yine hata veriyormuş.

Şuan fark ettim. Oyun kütüphanemde olmasına rağmen oyunu tekrar satın alabiliyorum. Mağazada satın almadığım gözüküyor. Çok garip

Son düzenleme:
Cevap için çok saol.

İyi akşamlar bazı mod sitesinde arma2 combined operation istiyordu ama bem bumu arma2 operation arrowheadı aldıktan sonra gördüm şimdi Arma2'yi de ayrı olarak alırsam combined operation pakedi yerine geçermi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…