ArmA 2 Açılmıyor

Makaleler
3
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar dün ArmA 2 aldım. Yükledim her şey oldu, ondan sonra oyuna tıklıyorum 1 saniyelik siyah ekran gidip geliyor ama oyunun kısayolu görev çubuğunda kalıyor. Bir daha tıklıyorum yine 1 saniyelik siyah ekran gidip geliyor.

Ne yapabilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun açılmıyor ama sistemini yazmıyorsun, kullandığın işletim sistemini yazmıyorsun. Bunları vermeden nasıl yardımcı olalım sana?

Çok özür dilerim unutmuşum gecenin bir vakti yazdığım için kafam gitmiş işte.
Windows 8.1 Single Language 64 Bit
GT 635M
6GB Ram
İ5 3210M

Cevabınız için teşekkürler fakat tüm sürücüler güncel ama oyunun Steam versiyonuna sahibim. Kısayoluna tıkladığım zaman yönetici olarak çalıştır seçeneği yok.

Hocam bana da oldu o. Win8'e dön ardından tekrar 8.1'e dön.

@Eray Çelik Buradaki adımları harfiyen yaparsan oyunu Steam içinden yönetici olarak çalıştırabilirsin.
  • https://www.technopat.net/sosyal/ko...xe-yönetici-olarak-Çalıştırma-rehberi.158263/

Dediklerinizi harfiyen yapmama rağmen bir sonuca ulaşamadım. Oyun pencere modunda çalışıyor fakat fullscreen olmuyor oyun. Yabancı forumlarda bile aramama rağmen bir çözüm bulamadım. Fullscreen oynayınca da oyun kasıyor. @SypeR

@Eray Çelik
Fullscreen çalışmamasının sebebi eksik veya eski grafik sürücüleri olabilir. Ek olarak oyunu nVidia kart ile çalıştırdığından emin misin?

@SypeR
Önceden dediğim gibi sürücülerimin hepsi tam. İsterseniz size SS atabilirim. En son Batman oyunu için gelen sürücü yüklü. Ayrıca evet Nvidia kart ile çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…