2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.365 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer 16 Eylül 2018 #1 Arkadaşlar sistemi zorladığı için Arma 3 alamıyorum. Fakat hazır indirimdeyken Combined Operations paketi ile önerir misiniz?
Arkadaşlar sistemi zorladığı için Arma 3 alamıyorum. Fakat hazır indirimdeyken Combined Operations paketi ile önerir misiniz?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 16 Eylül 2018 #2 Uzun süre oynadım ancak oynanışı çok hantaldı diye hatırlıyorum. Modlarına bakın. Hoşunuza giden modlar varsa alınabilir.
Uzun süre oynadım ancak oynanışı çok hantaldı diye hatırlıyorum. Modlarına bakın. Hoşunuza giden modlar varsa alınabilir.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.244 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Eylül 2018 #3 Oyunlar için alınır/alınmaz diye yaklaşmak pek doğru olmaz. Sevdiysen her oyun alınır. YouTube üzerinden oynanış videoları izleyebilirsin, veya Steam üzerinden alacaksan 2 saat oynayıp beğenmezsen iade edebilirsin.
Oyunlar için alınır/alınmaz diye yaklaşmak pek doğru olmaz. Sevdiysen her oyun alınır. YouTube üzerinden oynanış videoları izleyebilirsin, veya Steam üzerinden alacaksan 2 saat oynayıp beğenmezsen iade edebilirsin.
RossKemp Kilopat Katılım 23 Temmuz 2018 Mesajlar 553 Çözümler 3 16 Eylül 2018 #4 Arma 2 online oynayacaksan tavsiye etmiyorum ama singleplayer olarak operasyonlari bitireceksen kesinlikle tavsiye ederim.
Arma 2 online oynayacaksan tavsiye etmiyorum ama singleplayer olarak operasyonlari bitireceksen kesinlikle tavsiye ederim.