Arma 3 (0x00000017) Veri hatası (döngüsel artıklık denetimi)

İşletim sistemi
Windows 11

XRM

Femtopat
Daha fazla  
RAM
ddr5 5600mhz 16x1 gb ram
Ekran kartı
rx6750xt 12 gb
Anakart
msi pro b650m-b
İşlemci
ryzen 5 7600
Arma 3 (0x00000017) Veri hatası (döngüsel artıklık denetimi) hatası yaşıyorum. Oyuna girip 2035 harekatına girdiğimde oyun donuyor ve bu hata çıkıyor. Ne yapabilirim? (Oyun bütünlüğünü 2 defa doğruladım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, bahsettiğiniz sorunla ilgili internette incelemeler yaparken şöyle bir çözümle karşılaştım belki denemek isteyebilirsiniz (Tavsiye Niteliğindedir):

"For anyone still stumbling upon this issue: If your drive isn't the issue and you're on Steam, simply open up your Arma 3 directory, delete all files that aren't folders, such as .dll files, executables and any other file type. Open up Steam, verify your game files and you're good to go. Just had the same issue, fixed it within two minutes."

Kaynakça
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İfadeler: XRM
Oyun neredeyse o sürücü bozulmuştur. Bende de olmuştu.

Hard diskinde sorun var cok buyuk ihtimalle. CRC hatasi arma ile alakali degil, data guvenligi ile alakali.

1 TB SSD bulunuyor onda veri hasarı olma ihtimali var mı ki? Daha yeni bir SSD o yüzden ondan kaynaklı olacağını pek sanmıyorum. CrystalDiskInfo'da tam detaylı gözükmemesine rağmen %100 sağlıkta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…