Çözüldü Arma 3 0x000007B hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cihan1020

Hectopat
Öncelikle herkese merhaba.

Technopat ekibi gerçekten çok hızlı kayıt olduktan hemen hemen 5 dk sonra üyeliğimi aktif ettiler.
Teşekkür ederim.

Uzun zamandır sizleri takip ediyorum. güzel içerikler hazırlıyorsunuz bir çok insana yardım edebiliyorsunuz.

Benim bir hayalim var arkadaşlarımla Arma3 oynayacağım. Fakat hata üzerine hata alıyorum.

Logfile'i aldım sizlere atayım dedim sorunum nedir söyler misiniz? Bulursanız da çözüm yolunu anlatır mısınız?

Çözebilirsek gerçekten minnettar kalacağım.

Logfile: Yeni_WinRAR_arsivi (1).rar

Son düzenleyen: Moderatör:
C:\Windows\System32\D3DCOMPILER_43.dll silin ve DirectX İndirme Aracını yükleyin.
DirectX İndirme Aracı
Çözüm için teşekkür ederim.
Fakat sildim DireX'ten tekrar kurdum yine aynı sorun.

Bilgisayarı kapat aç yapmam gerekir mi ? yapmadım da?
TeamWiewer üzerinden de yardımcı olabilir misiniz ?

1’inci Çözüm;
Bu hatayı aldığınız zaman oyun veya programa sağ tıklayıp Yönetici Olarak Çalıştırma‘yı denediniz mi?
2’inci Çözüm;
Bilgisayarınıza Dependency indirin 32bit-64bit, Open‘a tıklayınız, açılan pencerede aldığınız oyunu açınız, sol taraftaki pencerede en üst’tekine sağ tıklayıp collapse al seçiniz, + simgesine tıklayınız, sol taraftaki pencerede solunda Kırmızı simge bulunan dosyalar eksik veya bozuk olduğunu göstermektedir, bu nedenle 0xc000007b hatası Alıyorsunuz, hatalı dosyanın nerede olduğunu görmek için C:\ simgesine tıklayınız. ve siliniz.

C:\Windows\System32\XAPOFX1_5.dll silin ve yeniden DirectX Aracını yükleyin
hatamın ne olduğunu az çok anladım sayenizde..

benim sistemim 64bit fakat ben büyük ihtimal tüm dll dosyalarımı 32bit sisteme göre indirdim ve sistemim bunu kabul etmiyor şimdi tek tek 64 bit lerini indiriyorum.

Sorunu çözemezsem tekrar yazacağım
Cevap için teşekkürler deneyeceğim.

Peki yönetici olarak çalıştırmak ne işe yarayacak eksik DLL'leri mi düzenleyecek?

Dependecy Walker çok eski ve yetersiz bir araç. Logfileden devam edilmeli.

Benim sistemim 64bit fakat ben büyük ihtimal tüm dll dosyalarımı 32bit sisteme göre indirdim ve sistemim bunu kabul etmiyor şimdi tek tek 64 bit'lerini indiriyorum.
DLL'leri SAKIN kopyalamayın indirmeyin. DLL'ler bozuk olma sebebi internetten indirmek. Visual ve DirectX Araçlarını kullanın.

Bir bakabilir misiniz sizi de rahatsız ediyorum ama kusura bakmayın cahillik işte.
Çözüldü sağ olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…