C Cihan1020 Hectopat Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 27 22 Haziran 2018 #1 Öncelikle herkese merhaba. Technopat ekibi gerçekten çok hızlı kayıt olduktan hemen hemen 5 dk sonra üyeliğimi aktif ettiler. Teşekkür ederim. Uzun zamandır sizleri takip ediyorum. güzel içerikler hazırlıyorsunuz bir çok insana yardım edebiliyorsunuz. Benim bir hayalim var arkadaşlarımla Arma3 oynayacağım. Fakat hata üzerine hata alıyorum. Logfile'i aldım sizlere atayım dedim sorunum nedir söyler misiniz? Bulursanız da çözüm yolunu anlatır mısınız? Çözebilirsek gerçekten minnettar kalacağım. Logfile: Yeni_WinRAR_arsivi (1).rar Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2018
Öncelikle herkese merhaba. Technopat ekibi gerçekten çok hızlı kayıt olduktan hemen hemen 5 dk sonra üyeliğimi aktif ettiler. Teşekkür ederim. Uzun zamandır sizleri takip ediyorum. güzel içerikler hazırlıyorsunuz bir çok insana yardım edebiliyorsunuz. Benim bir hayalim var arkadaşlarımla Arma3 oynayacağım. Fakat hata üzerine hata alıyorum. Logfile'i aldım sizlere atayım dedim sorunum nedir söyler misiniz? Bulursanız da çözüm yolunu anlatır mısınız? Çözebilirsek gerçekten minnettar kalacağım. Logfile: Yeni_WinRAR_arsivi (1).rar
Çözüm Mr.Acar 22 Haziran 2018 C:\Windows\System32\XAPOFX1_5.dll silin ve yeniden DirectX Aracını yükleyin
deniz@ Hectopat Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Haziran 2018 #11 Mr.Acar dedi: Peki yönetici olarak çalıştırmak ne işe yarayacak eksik DLL'leri mi düzenleyecek? Dependecy Walker çok eski ve yetersiz bir araç. Logfileden devam edilmeli. İlk olarak program yöneticisi geldi aklıma tabiki de DLL'leri düzenlemiyecek Dediğin doğru olabilir Logfileden de devam edebilir Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Mr.Acar dedi: Peki yönetici olarak çalıştırmak ne işe yarayacak eksik DLL'leri mi düzenleyecek? Dependecy Walker çok eski ve yetersiz bir araç. Logfileden devam edilmeli. İlk olarak program yöneticisi geldi aklıma tabiki de DLL'leri düzenlemiyecek Dediğin doğru olabilir Logfileden de devam edebilir Genişletmek için tıkla...
T Tunahan1907 Femtopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #12 Cihan1020 dedi: Bir bakabilir misiniz sizi de rahatsız ediyorum ama kusura bakmayın cahillik işte. Çözüldü sağ olun... Eki Görüntüle 308855 Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdün kanka bende de aynı hatayı veriyor Artı 0 Eksi
Cihan1020 dedi: Bir bakabilir misiniz sizi de rahatsız ediyorum ama kusura bakmayın cahillik işte. Çözüldü sağ olun... Eki Görüntüle 308855 Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdün kanka bende de aynı hatayı veriyor