Talos
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Okuyom Ben Ya xD
Herkese merhaba arkadaşlar,
Geçtiğimiz günlerde BIS Arma 3 2016-17 RoadMap bilgisini paylaştı. RoadMap'e göre 2017 başlarında ve sonlarında bir kaç DLC bizi bekliyor. Bu DLC'ler nelerdir;
NOT: İngilizcem kötü ancak bu kadar çevirebildim
Geçtiğimiz günlerde BIS Arma 3 2016-17 RoadMap bilgisini paylaştı. RoadMap'e göre 2017 başlarında ve sonlarında bir kaç DLC bizi bekliyor. Bu DLC'ler nelerdir;
- JETS DLC: Bu DLC önümüzdeki yıl çıkacak. Bir kaç yeni jet, yeni radar sistemi gelecek.
- ORANGE DLC: Bu yıl Amsterdam'da BIS Ofisi açıldı. Bu ofis'in açılması ile çalışanlar bir kaç yenilik getirecek küçük bir projeye başlamışlar. Bakalım nasıl bir değişiklik olacak.
- MALDEN FREE DLC: Bu yıl Temmuz Ayında çıkan "APEX" DLC'si beklentileri karşılamadığı için ve "APEX" DLC'si ile gelen "Tanoa" haritasında sadece "APEX" DLC'si olan oynabildiği yeni bir harita yapmaya karar vermişler. Haritanın ismi MALDEN. Merak edenler "Project Argo (Protatype)" oyununu indirip bakabirler. Gerçekten güzel bir harita.
- TAC-OPS DLC: Oyuna biraz daha taktiksel görevler eklencek diyorlar ama bence TAC-OPS DLC'si VR'a hazırlık gibi bir şey. Yani BIS VR'a uyumlu bir Arma oyunu yapabilir.
- TANKS DLC: İsminden'de anlaşılacağı üzere oyuna yeni Tank'lar geliyor.
NOT: İngilizcem kötü ancak bu kadar çevirebildim