Arma 3 2021'de oynanır mı?

Blonducey

Hectopat
2021 de halen oynanır mı sizce? Birkaç sorum daha olacak.

1-Çok sıkar mı? Uzun süre oynayabileceğim bir oyun arıyorum yani en azından +100 saat. Oyunun ismini çok duydum biraz baktım güzel duruyor ama çok izlemiş biri değilim çok bilgim yok. Öğrenmem çok mu uzun sürer? Oynanış zevkli mi ve oyunun atmosferindeymişsin gibi bir his yaratıyor mu?

3- Ve sizin oyun hakkında düşünceleriniz neler? Çok fazla oyun oynamış bir insan değilim genellikle 1 2 oyunla zaman geçiren biriyim. O yüzden çok oyun bilen biri değilim. Yani oyunlar bilgi sahibi olan biri değilim. Yavaş yavaş bende oyun havuzumu genişletmek istiyorum. Arma 3 de hoşuma gitti yani en azından gördüklerim hoşuma gitti.

Dosya Ekleri

• 1627328679420.png
    1627328679420.png
    675,5 KB · Görüntüleme: 120
2. madden silinmiş İ5 3470 RX 550 8 GB sistemim. 1080 p de low ayarlarda 60 fps oynatır mı ?
Arkadaşın olursa belki sarar ama çok eski bir oyun oynayan herkes bordo bereli olmuştur o yüzden sıkılabilirsin.

Steam yorumlarında görmüştüm bunu. 4K 7k saat oynayan var :d .vallahi bu postu attıktan sonra biraz daha inceledim ve bilmiyorum yani halen hoşuma giden kısımları var ama ilk zamanlardaki gibi hype değilim ama sizin fikirleriniz doğrultusunda karar vereceğim. Teşekkür ederim bu arada.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı