Flear Hectopat Katılım 29 Temmuz 2014 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, Launcher'ı indirdim. Steam workshop'tan 8 GB 'lık modu da indirdim. Ama Version is currently outdated hatası veriyor. Tekrar tekrar update etmeme rağmen ve Arma 3'den de modu açamıyorum. Lütfen yardımcı olun. Resimler; Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2015
Merhaba arkadaşlar, Launcher'ı indirdim. Steam workshop'tan 8 GB 'lık modu da indirdim. Ama Version is currently outdated hatası veriyor. Tekrar tekrar update etmeme rağmen ve Arma 3'den de modu açamıyorum. Lütfen yardımcı olun. Resimler;
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 1 Ekim 2015 #2 Steam üzerinden Mod'u takibe alın ve dosyalar insin. Oyunu yönetici olarak çalıştırıp ardından Link Steam Files deyin.
Steam üzerinden Mod'u takibe alın ve dosyalar insin. Oyunu yönetici olarak çalıştırıp ardından Link Steam Files deyin.