Rude Player Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #1 Arma 3 DirectX sürümü 10 olsa olur mu? Steam'de DX10 olur diye gözüküyor fakat Google'da DX11 diye görünüyor. Arma oynayan biri varsa cevap verebilir mi? DX10 olur mu? Sistemime indiriyorum 30 GB'lik oyunu. Olmazsa perişan eder beni.
Arma 3 DirectX sürümü 10 olsa olur mu? Steam'de DX10 olur diye gözüküyor fakat Google'da DX11 diye görünüyor. Arma oynayan biri varsa cevap verebilir mi? DX10 olur mu? Sistemime indiriyorum 30 GB'lik oyunu. Olmazsa perişan eder beni.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ekim 2020 #2 Steam DX10 diyorsa sıkıntı çıkmaz büyük ihtimalle. Artı 0 Eksi
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.015 Makaleler 3 Çözümler 129 16 Ekim 2020 #3 Requirements | Arma 3 | Official Website Arma 3 Minimum and Recommended requirements to play. arma3.com Minimum gereksinimlerinde 10 olarak gösteriyor resmi sitesinde. Çalıştırır. Artı 0 Eksi
Requirements | Arma 3 | Official Website Arma 3 Minimum and Recommended requirements to play. arma3.com Minimum gereksinimlerinde 10 olarak gösteriyor resmi sitesinde. Çalıştırır.
KS KS Rude Player Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #4 Kaanolovski dedi: Steam DX10 diyorsa sıkıntı çıkmaz büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Ama pacify diye bir oyun var ondada öyle demiş indirdim hata verdi dx11 lazım dedi. ViooYa dedi: Requirements | Arma 3 | Official Website Arma 3 Minimum and Recommended requirements to play. arma3.com Minimum gereksinimlerinde 10 olarak gösteriyor resmi sitesinde. Çalıştırır. Genişletmek için tıkla... Pacify de yapmıştı konu açmıştım daha demin hatırlarsanız. Siz cevap vermiştiniz. Artı 0 Eksi
Kaanolovski dedi: Steam DX10 diyorsa sıkıntı çıkmaz büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Ama pacify diye bir oyun var ondada öyle demiş indirdim hata verdi dx11 lazım dedi. ViooYa dedi: Requirements | Arma 3 | Official Website Arma 3 Minimum and Recommended requirements to play. arma3.com Minimum gereksinimlerinde 10 olarak gösteriyor resmi sitesinde. Çalıştırır. Genişletmek için tıkla... Pacify de yapmıştı konu açmıştım daha demin hatırlarsanız. Siz cevap vermiştiniz.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ekim 2020 #5 Rude Player dedi: Ama pacify diye bir oyun var ondada öyle demiş indirdim hata verdi dx11 lazım dedi. Genişletmek için tıkla... Güncel sistem gereksinimleri DirectX 11 olarak gözüküyor hocam. Artı 0 Eksi
Rude Player dedi: Ama pacify diye bir oyun var ondada öyle demiş indirdim hata verdi dx11 lazım dedi. Genişletmek için tıkla... Güncel sistem gereksinimleri DirectX 11 olarak gözüküyor hocam.
F fersend Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2016 Mesajlar 1.669 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #6 İşletim sisteminiz Windows 10'sa directx 10'u içeren directx 12 vardır zaten. Artı 0 Eksi
KS KS Rude Player Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #7 Şimdi benim sisteme arma 3 olur mu? Kaanolovski dedi: Güncel sistem gereksinimleri DirectX 11 olarak gözüküyor hocam. Genişletmek için tıkla... Pacify mi? Arma mı? Hocam. Artı 0 Eksi
Şimdi benim sisteme arma 3 olur mu? Kaanolovski dedi: Güncel sistem gereksinimleri DirectX 11 olarak gözüküyor hocam. Genişletmek için tıkla... Pacify mi? Arma mı? Hocam.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ekim 2020 #8 Rude Player dedi: Şimdi benim sisteme arma 3 olur mu? Pacify mi? Arma mı? Hocam. Genişletmek için tıkla... Arma. Artı 0 Eksi
Rude Player dedi: Şimdi benim sisteme arma 3 olur mu? Pacify mi? Arma mı? Hocam. Genişletmek için tıkla... Arma.