Arma 3 DLC'siz de oynanır mı?

• Konuyu başlatan O.K
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 11.075
Merhaba; 2,5K Arma 3 Saatim var oyun hakkında herşeyi biliyorum tüm modları vs DLC Almadan oynanması mümkün satın almanıza gerek yok crack dosyaları var ve steamden ban yemiyorsunuz. 4 Sene Kullandım hiçbirşey olmadı ve ortamda çok tanıdığım insan var ban yiyen ile karşılaşmadım internetten araştırıp indirebilirsiniz. Arma 3 Oyuncularının %90'ı DLC'yi crackli kullanıyor bilginiz olsun.

Merhaba; 2,5K Arma 3 Saatim var oyun hakkında herşeyi biliyorum tüm modları vs DLC Almadan oynanması mümkün satın almanıza gerek yok crack dosyaları var ve steamden ban yemiyorsunuz. 4 Sene Kullandım hiçbirşey olmadı ve ortamda çok tanıdığım insan var ban yiyen ile karşılaşmadım internetten araştırıp indirebilirsiniz. Arma 3 Oyuncularının %90'ı DLC'yi crackli kullanıyor bilginiz olsun.
Yani pek huyum değil açıkçası. Beni crack konusunda haklı çıkarmaz ama DLC'ler para için yapılmış diye gözlemledim incelemelere göre. Beni satın almaya zorlamıyorsa oyunda zaman geçirdikçe düşünürüm o halde. Teşekkür ederim :)

Yani pek huyum değil açıkçası. Beni crack konusunda haklı çıkarmaz ama DLC'ler para için yapılmış diye gözlemledim incelemelere göre. Beni satın almaya zorlamıyorsa oyunda zaman geçirdikçe düşünürüm o halde. Teşekkür ederim :)
Bazı serverlarda bazı araçları ve silahları kullanmak için dlc gerekiyor. Arma serisi bir yerden sonra singleplayer sıkıyor ya editörde vakit geçiriyorsunuz ya da multiplayera dadanıyorsunuz hemen. Dolayısıyla tanks,jets,marksman tarsı dlcler indirimdeyken alınabilir, indirim olmadan bence para israfı tabi size kalmış takdiri.
Son çıkan dlclerden bir kaçı sadece senaryo ekleyen dlcler, hikayesi hakkında olumlu yorumlar okudum ama ben almayacağım. Oynayış tarzınıza göre yani.

DLC olmadan oynanır fakat online serverların hemen hemen hepsinde DLC reklamlarını gözünüzün içine sokarlar. Sırf bu yüzden DLC'lerin hepsini aldım şahsen sinir bozucu olabiliyor.

Bu dediğiniz DLC'lerde satın almadan binebileceğim tank var mı?
Var tabi ki ama mesela abrams tankları veya patriot tarzı gelişmiş hava savunma araçları tanks dlcsi istiyor. Dlcsiz daha çok zırhlı taşıma araçları veya otomatik toplu zırhlılar kullanılıyor. Aynı şekilde helicopters dlcsinde apache veya littlebird gibi efsanelere erişim sağlıyor.
Serverlara girişte ve dlcli tankları seçerken dlc reklamı bir pop-up şeklinde çıkıyor evet biraz sinir bozucu. Hepsini alayım da oynayayım demiştim ben indirimde hepsini 60 lira kadar paraya aldım. Oyunu ilk çıktığında da 100 liraya yakın para verip almıştım. Askeri simülasyon seviyorsanız türünün iddialı tek örneği ve bence indirimdeyken para verip almaya değer, normal fiyatlarla dlc almayın

Şu an normal sürümünü aldım sadece. Oyun uzun süre oynatırsa DLC satın alırım. Zaten kış indirimlerine de pek bir şey kalmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı