D Diamant Decipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 1.085 Çözümler 6 8 Haziran 2025 #1 Oyunu Online oynamayacağım. Mod kurup editörden senaryo falan hazırlarım. Oyun bu şekilde zevk veriyor mu? Sizce bunun için alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2025
Oyunu Online oynamayacağım. Mod kurup editörden senaryo falan hazırlarım. Oyun bu şekilde zevk veriyor mu? Sizce bunun için alınır mı?
QhyaK Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 107 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: GTX 1650 İşlemci: i5 10300H Ram: 24gb Depolama: 500 GB SSD Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #2 Diamant dedi: Oyunu Online oynamayacağım. Mod kurup editörden senaryo falan hazırlarım. Oyun bu şekilde zevk veriyor mu? Sizce bunun için alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bence konu tamamen kişisel, kimisi zevk alır ya da almaz, ben editörden aşırı zevk alırdım, hele ki jet kullanırken. Karar sizin.
Diamant dedi: Oyunu Online oynamayacağım. Mod kurup editörden senaryo falan hazırlarım. Oyun bu şekilde zevk veriyor mu? Sizce bunun için alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bence konu tamamen kişisel, kimisi zevk alır ya da almaz, ben editörden aşırı zevk alırdım, hele ki jet kullanırken. Karar sizin.
heretictheloner Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 295 Çözümler 2 8 Haziran 2025 #3 şuanki fiyatıyla alınmaz onun yerine steam hesabı olarak 3 dolara alabilirsin.