Arma 3 - Exception Processing Message 0xc0000135 Hatası

ErenE1

Megapat
Daha fazla  
Benim sıkıntım videodaki gibi oyunu play e bastıktan sonra hata gelmesi açamamam. Forumunuzda bununla ilgili bir konu görüdm fakat .dll dosyasını silip geri yükle vs. deniyordu açıkcası beceremedim. Yabancı forumlarda vs. araştırdım Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4'ü indirmemi söylüyordu indirdim fakat olmadı, Steam den oyun dosyalarını iki kez kontrol ettim ilkinde 144kb indirdi ikincisinde ise bir şey indirmedi.

Yardımcı olursanız sevinirim...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kendi çözümümü kendim buldum,

Oyun dosyalarını klasörler hariç hepsini siliyoruz, sonra ise BattlEye klasörsünü siliyoruz ve Steamden oyun dosyalarının bütünlüğünü sağla diyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı