Dranzer Hectopat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 165 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Eylül 2015 #1 Arma 3 Extended Edition gördüğünüz gibi takas olarak yollanacaktır. Hiçbir güven sorununuz olmasın. Cs go itemiyle takaslamayı düşünüyorum ya da paypal üzerinden satmayı düşünüyorum. Paypal olarak 80TL. Steam Trade :Steam Community Facebook:Emre Hacıoğlu | Facebook
Arma 3 Extended Edition gördüğünüz gibi takas olarak yollanacaktır. Hiçbir güven sorununuz olmasın. Cs go itemiyle takaslamayı düşünüyorum ya da paypal üzerinden satmayı düşünüyorum. Paypal olarak 80TL. Steam Trade :Steam Community Facebook:Emre Hacıoğlu | Facebook
Saykopat Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 1.830 Makaleler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 12 Eylül 2015 #2 Bu DLC mi yoksa tüm oyun mu?
Dranzer Hectopat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 165 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Eylül 2015 #3 Saykopat dedi: Bu DLC mi yoksa tüm oyun mu? Genişletmek için tıkla... Evet paketin içinde oyun ve bütün dlc'ler var. Yani tüm oyun.
Saykopat dedi: Bu DLC mi yoksa tüm oyun mu? Genişletmek için tıkla... Evet paketin içinde oyun ve bütün dlc'ler var. Yani tüm oyun.
Saykopat Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 1.830 Makaleler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 13 Eylül 2015 #4 Almak istiyorum dostum.
Dranzer Hectopat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 165 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Eylül 2015 #5 Saykopat dedi: Almak istiyorum dostum. Genişletmek için tıkla... Facebook adresi yazdım. Eklersen ordan konuşuruız. ÜRÜN SATILMIŞTIR. KONU KAPATILABİLİR.
Saykopat dedi: Almak istiyorum dostum. Genişletmek için tıkla... Facebook adresi yazdım. Eklersen ordan konuşuruız. ÜRÜN SATILMIŞTIR. KONU KAPATILABİLİR.
mwsg Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2015 Mesajlar 1.128 Makaleler 1 Yer İstanbul 15 Eylül 2015 #6 Daha yeni 125TL verip DLC'siz aldım keşke önceden görseydim :'(
Dranzer Hectopat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 165 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Eylül 2015 #7 mwsg dedi: Daha yeni 125TL verip DLC'siz aldım keşke önceden görseydim :'( Genişletmek için tıkla... :/
mwsg dedi: Daha yeni 125TL verip DLC'siz aldım keşke önceden görseydim :'( Genişletmek için tıkla... :/