ARMA 3 - FPS Düşmesi

zapenat

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Steam üzerinde Arma 3 Oyununu satın aldım. İlk başta Monster Laptop kullanıyordum bir sıkıntı yoktu. Daha sonra aşağıda vermiş olduğum özellikte bir masaüstü topladım. Oyunun singleplayer modunda hiç bir sıkıntı yok Ultra ayarlarda 60 fps alıyorum. Fakat Multiplayera girdiğimde Mesela 5 saniye fps 45 ise birden 4-5 lere kadar iniyor sonra tekrar çıkıyor. Bu inip çıkmalar sürekli oluyor ve insanın sinirlerini bozuyor. Sıcaklık değerlerine baktım Aynı sıcaklıkla singleplayerda hiç bir sıkıntı yok. Driverlarım tamamen güncel. Ne yaptıysam sorunun çözümünü bulamadım. Böyle bir sıkıntı yaşayan arkadaş varsa veya çözümünü bilen lütfen yardım bekliyorum.

Sistem Özellikleri:
Windows 7 64bit
Gigabyte GA 970a anakart
8 gb 1600mghz Ram
AMD fx 8320 işlemci
MSI GTX 970 Gaming 4GB Ekran kartı

Bu özellikte bilgisayarın donanım sıkıntısı olması kesinlikle imkansız.

ekran kartın ne kadar iyi olursa olsun eğer multiplayer girdiğin serverde ping yüksek ise, istersen 4 tane gtx980 Tİ bağla yinede 70 fps yi geçemessin problem senin girdiğin server ile alakalıdır. eğer diğer serverlerda aynısını yaparsa v-sync ı açıp veya kapatmayı dene yine olmassa sistem ayarlarını multi de biraz kıs zaten gözle farkedilmeyecek bir görüntü kalitesini düşürür, bunları dene yinede aynısı oluyorsa bişey diyemem

Benim pc 8gb ram i5 işlemci 4210 m 2.60 ghz 2 gb 840m geforce ekran kartı 8 gb ram benim pc normalde güzel kaldırıyor ama bu ay sonu akn yi çok aştım ve oyunu yeni aldım çoğu kişi ping ve akn ile alakası yok diyor siz ne dusunuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…