Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #1 Arma 3 indirdim. Birinci şahıstan 3'e geçmek için NumLock tuşu gerekiyor. Benim PC'de NumLock tuşu yok, laptop kullanıyorum. Ne yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2021
Arma 3 indirdim. Birinci şahıstan 3'e geçmek için NumLock tuşu gerekiyor. Benim PC'de NumLock tuşu yok, laptop kullanıyorum. Ne yapacağım?
Doctor Manhattan Centipat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #2 NmLk tuşu klavyenin sağ üst tarafında bulunur. Bazen F8, F7 veya Ekle ile aynı tuş üzerindedir. Numlock'u etkinleştirmek / devre dışı bırakmak için Fn + F8, F7 veya Insert tuşlarına basın. Artı 0 Eksi
NmLk tuşu klavyenin sağ üst tarafında bulunur. Bazen F8, F7 veya Ekle ile aynı tuş üzerindedir. Numlock'u etkinleştirmek / devre dışı bırakmak için Fn + F8, F7 veya Insert tuşlarına basın.
göktuğ18 Femtopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #3 Captain Rex dedi: Arma 3 indirdim. Birinci şahıstan 3'e geçmek için NumLock tuşu gerekiyor. Benim PC'de NumLock tuşu yok, laptop kullanıyorum. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Harici klavye kullanabilirsin, varsa ayarlardan tuşu değiştirebilirsin Artı 0 Eksi
Captain Rex dedi: Arma 3 indirdim. Birinci şahıstan 3'e geçmek için NumLock tuşu gerekiyor. Benim PC'de NumLock tuşu yok, laptop kullanıyorum. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Harici klavye kullanabilirsin, varsa ayarlardan tuşu değiştirebilirsin