D Daily2450 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Ağustos 2015 #1 Arkadaşlar bana ArmA 3 için en uygun sistemi toplayabilir misiniz rica etsem? Olabildiğince ucuz olsun. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2015
Arkadaşlar bana ArmA 3 için en uygun sistemi toplayabilir misiniz rica etsem? Olabildiğince ucuz olsun. Şimdiden teşekkürler.
B Bilal_47 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2015 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2015 #2 Daily2450 dedi: Arkadaşlar bana ArmA 3 için en uygun sistemi toplayabilir misiniz rica etsem? Olabildiğince ucuz olsun. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sen bütçeni yaz yardımcı olurlar.
Daily2450 dedi: Arkadaşlar bana ArmA 3 için en uygun sistemi toplayabilir misiniz rica etsem? Olabildiğince ucuz olsun. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sen bütçeni yaz yardımcı olurlar.
D Daily2450 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Ağustos 2015 #3 Silinen üye dedi: Sen bütçeni yaz yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Bana lazım olan Anakart,işlemci ve Ram. Hepsi için 500 liram var. Doların düşmesini mi beklesem? Sizce ne zaman düşer?
Silinen üye dedi: Sen bütçeni yaz yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Bana lazım olan Anakart,işlemci ve Ram. Hepsi için 500 liram var. Doların düşmesini mi beklesem? Sizce ne zaman düşer?
B Bilal_47 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2015 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2015 #4 Eğer seçim olursa düşer diyorlar ama çok bi beklentiye girmemek lazım. Siz biraz bekleyin en iyisi hem 500 liraya biraz zor. Biraz daha biriktirmeye çalışın. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2015
Eğer seçim olursa düşer diyorlar ama çok bi beklentiye girmemek lazım. Siz biraz bekleyin en iyisi hem 500 liraya biraz zor. Biraz daha biriktirmeye çalışın.