Arma 3, NVIDIA 9800 GT ekran kartı ile uyumlu mu?

snowman0

Hectopat
Merhaba, Arma 3 oynamak istiyorum ancak sistemim biraz kötü. Minimum sistem gereksinimlerinden her şeyi karşılıyorum ekran kartında NVIDIA 9800 GT yazıyor sanırım ben de 480 GT var kaldırır mı? Oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
NVIDIA GT 480 Arma 3'ü minimum gereksinimlerde belirtilen 9800 GT'ye göre daha iyi bir performansla çalıştırır. Eğer diğer bileşenler de minimum gereksinimleri karşılıyorsa, oynayabilirsin, ancak oyun içi ayarları düşük veya orta seviyelere çekersen daha akıcı olur.

NVIDIA GT 480 Arma 3'ü minimum gereksinimlerde belirtilen 9800 GT'ye göre daha iyi bir performansla çalıştırır. Eğer diğer bileşenler de minimum gereksinimleri karşılıyorsa, oynayabilirsin, ancak oyun içi ayarları düşük veya orta seviyelere çekersen daha akıcı olur.
Hocam GT 480 ile 480 GT arasında bir fark varmı acaba

Hocam GT 480 ile 480 GT arasında bir fark var mı acaba?

Evet, bir fark var. GT 480, GT ön ekine sahip, muhtemelen bir grafik kartını ifade ediyor. 480 GT ise muhtemelen 480 model numarasına sahip bir başka grafik kartını ifade ediyor olabilir. Fakat hangi modellere ve markalara ait olduklarına bağlı olarak detaylar değişebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı