Arma 3 Online için hangi DLC'ler alınmalı?

Alabiliyorsan önce Apex al. Fakat hepsini almanı tavsiye ederim.

Online olarak Apex'in ne gibi katkısı olur dediğim gibi ben hikayesini falan oynamam sadeve PvP veya RP oynarım eğer işe yarıyorsa direkt 100 liralık paketi alacağım.

Sana şunu söyleyim RP kısmında oynarken rebelden bir silah alacağım gidiyorum almak için şu Apex'e dahil bu Apex'e dahil falan diyor olan silahların yarısını kullanamıyorsun keza kamuflaj içinde aynı şey geçerli oyunu genişletmek için ilk olarak Apex önemli onu kesin almalısın bence. (Apex'in içinde zırhlı araçlar da var ). Diğer DLC'lere gelecek olursak onlar karşıma çok sık çıkmamıştı bazı araçlar Jett'ler fakat onlar Apex kadar oyunumu etkilemedi oyunumdan gayet zevk almıştım o şekilde. Benim satın alma sıram şu şekilde olurdu Apex >> helikopter >> Jett >> marksmen geri kalanı beğendiklerine göre seçebilirsin. Dediğim gibi zevk almak için Apex çok önemli.

Sana şunu söyleyim RP kısmında oynarken rebelden bir silah alacağım gidiyorum almak için şu Apex'e dahil bu Apex'e dahil falan diyor olan silahların yarısını kullanamıyorsun keza kamuflaj içinde aynı şey geçerli oyunu genişletmek için ilk olarak Apex önemli onu kesin almalısın bence. (Apex'in içinde zırhlı araçlar da var ). Diğer DLC'lere gelecek olursak onlar karşıma çok sık çıkmamıştı bazı araçlar Jett'ler fakat onlar Apex kadar oyunumu etkilemedi oyunumdan gayet zevk almıştım o şekilde. Benim satın alma sıram şu şekilde olurdu Apex >> helikopter >> Jett >> marksmen geri kalanı beğendiklerine göre seçebilirsin. Dediğim gibi zevk almak için Apex çok önemli.
Tamamdır alıyorum o zaman çok sağ olun :)

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-06-29 221133.jpg
    Ekran görüntüsü 2023-06-29 221133.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 73
hocam bende arma 3 alacaktım ancak dlcsiz okuyunca bi merak ettim gerçekten dlcsiz zevk vermiyor mu yani arraba vs oolmuyor mu? birde görseldekini mi aldınız siz hocam?
@@ChikiTiger
Valla tam bilmiyorum ama araç falan var sadece bazı araçlar dlc ile kullanılabiliyor ben o attığını aldım içinde apex ve marksmen var en iyi 2 dlc bunlar diye okudum bir yerde. Apex dlc'si zaten herkesin favorisi o dlc hem yeni harita hem kamuflaj hem silahlar hem de yeni araclar veriyormuş diye okudum bu paketle beraber 2 DLC fiyatına 4 dlc + oyun alıyorsun bence almışken bunu al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı