Eren kaynar Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 504 Çözümler 2 25 Ağustos 2020 #1 Evet Arma 3 oyununu 6-7 arkadaş tekrardan başlamayı düşünüyoruz. Modlarla birlikte operasyonlar yapmak istiyoruz gelmek isteyen olursa Discord: Ereenos#1082.
Evet Arma 3 oyununu 6-7 arkadaş tekrardan başlamayı düşünüyoruz. Modlarla birlikte operasyonlar yapmak istiyoruz gelmek isteyen olursa Discord: Ereenos#1082.
Darth Vader FRT Centipat Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 109 Yer İstanbul Beşiktaş 25 Ağustos 2020 #2 Kardeşim bende arma 3 var çok önceden almıştım ama oynamak hiç nasip olmadı yinede uyarmı size bu arada yaşım 24
Kardeşim bende arma 3 var çok önceden almıştım ama oynamak hiç nasip olmadı yinede uyarmı size bu arada yaşım 24
Eren kaynar Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 504 Çözümler 2 27 Ağustos 2020 #3 Darth Vader FRT dedi: Kardeşim bende arma 3 var çok önceden almıştım ama oynamak hiç nasip olmadı yinede uyarmı size bu arada yaşım 24 Genişletmek için tıkla... Hocam lütfen gelin ne kadar fazla kişi o kadar iyi beni discorddan ekle şuan server için scripts hazırlıyorum anlatırım sana.
Darth Vader FRT dedi: Kardeşim bende arma 3 var çok önceden almıştım ama oynamak hiç nasip olmadı yinede uyarmı size bu arada yaşım 24 Genişletmek için tıkla... Hocam lütfen gelin ne kadar fazla kişi o kadar iyi beni discorddan ekle şuan server için scripts hazırlıyorum anlatırım sana.