Arma 3 oyun arkadaşı

Seboş

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
msı h410mb rtx 3050 16gb ram intel i5 10500
Merhaba uzunca bir süre tek başıma Arma 3 oynadım ama artık tek oynamaktan sıkıldım Arma 3'u olan arkadaşlar serverda ya da Co-op oynamak isterlerse görüşebiliriz.

Merhaba uzunca bir süre tek başıma Arma 3 oynadım ama artık tek oynamaktan sıkıldım Arma 3'u olan arkadaşlar serverda ya da Co-op oynamak isterlerse görüşebiliriz.

Arma 3'üm var ama hiç oynamadım. Eğer sıkıntı olmazsa gerekli kişi sayısına ulasılırsa gelebilirim.

Arma 3'üm var ama hiç oynamadım. Eğer sıkıntı olmazsa gerekli kişi sayısına ulasılırsa gelebilirim.

Reis bende tekim oynayacak adam arıyorum öyle roleplay yapalım tarzı bir amacım yok sadece iyi vakit geçirmek istiyorum bir kişi olsa bile bana yeter.

Reis bende tekim oynayacak adam arıyorum öyle roleplay yapalım tarzı bir amacım yok sadece iyi vakit geçirmek istiyorum bir kişi olsa bile bana yeter.

Merhaba Antistasi Ultimate modu oynayabiliriz. Tabii isterseniz. Operasyon falan da yapabiliriz.

Dostum benizde yazın Arma 3 + arma reforger mevcut rolplay çok oynamıstım zamanında ama jahrainin ekibiyle oynadığı bir mod vardı çok hosuma gitmişti ekibim veya arkadasım olmadığı için üstüne düşmedim biliyorsanız oynayaibliriz

Yaşlar nedir bu arada?

Antistasi değil mi onların oynadığı?

İnan ismini bilmiyorum modun ama köyleri baseleri ele geçirip bot askerler oluşturuyordu vs.

Pardon hocam modun adı Overthrow Plus'mış. İsterseniz oynayabiliriz?

Yazın abi beni ben oynarım, senin dediğin modu bilmiyorum ama onu da oynayabiliriz istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…