E emincanlp Decapat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #1 Oyunu açınca hata veriyor ve sürekli atıyor. Hata kutularının ekran görüntüsünü aşağıya bırakıyorum. Dosya Ekleri Screenshot_6.png 6,7 KB · Görüntüleme: 52 Screenshot_7.png 11 KB · Görüntüleme: 62 Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2024
KS KS E emincanlp Decapat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #11 çobansıpor dedi: Herhangi bir mod kurdunuz mu? Bence baştan sil yükle yapın derim. Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam silip yükledim oldu galiba ilk yüklediğimde PC kapanmıp açılmıştı dosyalar çakışmış olabilir sildim yğkledim halloldu teşekkürler. Artı 0 Eksi
çobansıpor dedi: Herhangi bir mod kurdunuz mu? Bence baştan sil yükle yapın derim. Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam silip yükledim oldu galiba ilk yüklediğimde PC kapanmıp açılmıştı dosyalar çakışmış olabilir sildim yğkledim halloldu teşekkürler.
çobansıpor Decapat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 84 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #12 emincanlp dedi: Sağ ol hocam silip yükledim oldu galiba ilk yüklediğimde PC kapanmıp açılmıştı dosyalar çakışmış olabilir sildim yğkledim halloldu teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi oyunlar. Artı 0 Eksi
emincanlp dedi: Sağ ol hocam silip yükledim oldu galiba ilk yüklediğimde PC kapanmıp açılmıştı dosyalar çakışmış olabilir sildim yğkledim halloldu teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi oyunlar.