Arma 3 Role-Play'de Kasma Sorunu

Shozy

Kilopat
Daha fazla  
Arma 3'de tek oyunculuda 60FPS alırken, Altif Life gibi RolePlay sunucularına girince 20'ye kadar düşüyor, hatta düşüş olup uzun süreli donuyor. Yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum, hangi ekran kartını almalıyım? Bütçem 550TL yada bu sorunu çözebilir miyim?

Sistemini söyleseydin ona göre bir değerlendirme yapılabilirdi. Bi takım ayarları düşürmeni öneriyorum online oynarken, bunlardan bazıları Vsync'yi kapalı konuma getirmek, Three and grass'ı arma2 three and grass'a ayarlamak, visibility yani görüş mesafesini 2000 civarına çekmek. HDR pozlamayı düşük ayara getirmek gibi. Online oyunlarda her zaman biraz fps düşüşü yaşanır. Exile mod'da da aynı düşüş yaşanıyor.

Sistemini söyleseydin ona göre bir değerlendirme yapılabilirdi. Bi takım ayarları düşürmeni öneriyorum online oynarken, bunlardan bazıları Vsync'yi kapalı konuma getirmek, Three and grass'ı arma2 three and grass'a ayarlamak, visibility yani görüş mesafesini 2000 civarına çekmek. HDR pozlamayı düşük ayara getirmek gibi. Online oyunlarda her zaman biraz fps düşüşü yaşanır. Exile mod'da da aynı düşüş yaşanıyor.
İ3 3210
4GB RAM
HD 4800
İSTEDİĞİM BİR EKRAN KARTI LOW AYARDA DROP YEMEDEN 30 FPS OYNAMAYA RAZIYIM VE DEDİĞİN HERŞEYİ DÜŞÜRDÜM HERŞEY KAPALI VE HERŞEY LOW ....
DROP YİYORUM DURMADAN 5 LERE İNİP 30 LARA ÇIKIYOR .
SADECE Bİ EKRAN KARTI ARIYORUM .......

Ekran kartını değiştirmek istediğin sonucu veremeyebilir. İşlemcini çok iyi tanımıyorum ama darboğaz yapadabilir. RAM artık standardı 8GB. Ekran kartı alacaksan 4gb RAM'de al. Zaten artık RAM fiyatları düştü. Umarım işe yarar.

MESELA
Ekran kartını değiştirmek istediğin sonucu veremeyebilir. İşlemcini çok iyi tanımıyorum ama darboğaz yapadabilir. RAM artık standardı 8GB. Ekran kartı alacaksan 4gb RAM'de al. Zaten artık RAM fiyatları düştü. Umarım işe yarar.
TEŞEKKÜR EDERİM ZATEN RAMDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM KAFAMDAKİ EKRAN KARTIDA R7 260 X

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı