A airsword19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 1.520 Çözümler 2 6 Mayıs 2021 #11 Ramazan Ö dedi: 18.5 TL gibi bir fiyata düşüyor bazen, öyleyken alınır mı? Apex Edition'un farkları neler? Genişletmek için tıkla... Onun için muhtemelen yaz indirimini beklemek gerek. 6 TL için bana sorarsanız şu anda oynayacak oyununuz yoksa beklemeye değmez.
Ramazan Ö dedi: 18.5 TL gibi bir fiyata düşüyor bazen, öyleyken alınır mı? Apex Edition'un farkları neler? Genişletmek için tıkla... Onun için muhtemelen yaz indirimini beklemek gerek. 6 TL için bana sorarsanız şu anda oynayacak oyununuz yoksa beklemeye değmez.
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 6 Mayıs 2021 #12 airsword19 dedi: Onun için muhtemelen yaz indirimini beklemek gerek. 6 TL için bana sorarsanız şu anda oynayacak oyununuz yoksa beklemeye değmez. Genişletmek için tıkla... Şu an oynayacak PC yok ki İlerisi için alacağım oyunları istek listesine eklemiştim, uzaktan bakınca bu da güzel gelmişti. Güzel değilse başka oyun almayı düşünüyordum
airsword19 dedi: Onun için muhtemelen yaz indirimini beklemek gerek. 6 TL için bana sorarsanız şu anda oynayacak oyununuz yoksa beklemeye değmez. Genişletmek için tıkla... Şu an oynayacak PC yok ki İlerisi için alacağım oyunları istek listesine eklemiştim, uzaktan bakınca bu da güzel gelmişti. Güzel değilse başka oyun almayı düşünüyordum
A airsword19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 1.520 Çözümler 2 6 Mayıs 2021 #13 Ramazan Ö dedi: Şu an oynayacak PC yok ki İlerisi için alacağım oyunları istek listesine eklemiştim, uzaktan bakınca bu da güzel gelmişti. Güzel değilse başka oyun almayı düşünüyordum Genişletmek için tıkla... O zaman bekleyin 6 TL, 6 TL'dir .
Ramazan Ö dedi: Şu an oynayacak PC yok ki İlerisi için alacağım oyunları istek listesine eklemiştim, uzaktan bakınca bu da güzel gelmişti. Güzel değilse başka oyun almayı düşünüyordum Genişletmek için tıkla... O zaman bekleyin 6 TL, 6 TL'dir .
burakoa Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 247 7 Mayıs 2021 #14 Almanızı pek önermem ama mod kurup ve co-op girecekseniz olabilir.