Arma 3 vs Squad

EgeCaN0

Femtopat
Daha fazla  
Arma ve Squad arasında kaldım. Hiçbir fikrim yok bu iki oyun hakkında kısa bir bilgi ve ozet geçerseniz sevinirim bir diğer merak ettiğim şey ise Squad da
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
boyle bir olay yok sanırsam aradım bulamadım bu tarz şeyler ses bakımından ise hangisi daha iyidir? Sizce.

Her ikisini de oynayan birisi olarak Squad açık ara farkla daha keyifli ve daha gerçekçi. Squad, bir oyundan ziyade bir savaş Simulator'ü ve çoğu zaman nereden geldiğini bile bilmediğiniz tek bir kurşuna kurban gidiyorsunuz o sebepten sabır gerektiriyor, hızlı akan veya hızlı oynanan bir oyun değil. Keza Simulator olmasından mütevellit oyunda herhangi bir Crosshair yok. Aynı şekilde mermileri de idareli kullanmalısınız çünkü şarjörde kaç mermi olduğunu göremiyorsunuz. Oyunda tanklar, zırhlı araçlar, havanlar vs. var. Bunları tek başınıza kullanamıyorsunuz. Örneğin tank için, bir şoför bir topçu bir makineli tüfekçi bir tank komutanı gerekiyor. Oyunda silah ve patlama sesleri bayağı gerçekçi. İyi İngilizceniz varsa daha çok keyif alırsınız çünkü Türkçe server az (2-3 tane) ve yabancı serverlar daha profesyonel. Oyunun da adından belli olacağı gibi tek başınıza hareket edemezsiniz, her takımın bir suqad lideri oluyor ve verdiği emirlere uyuyorsunuz. Bu squadların lideri de Command Squad oluyor ve tüm squadlara emiri de bu mevki veriyor. Oyun iyi iletişim gerektiren bir oyun. Tavsiye ederim.

Her ikisini de oynayan birisi olarak Squad açık ara farkla daha keyifli ve daha gerçekçi. Squad, bir oyundan ziyade bir savaş Simulator'ü ve çoğu zaman nereden geldiğini bile bilmediğiniz tek bir kurşuna kurban gidiyorsunuz o sebepten sabır gerektiriyor, hızlı akan veya hızlı oynanan bir oyun değil. Keza Simulator olmasından mütevellit oyunda herhangi bir Crosshair yok. Aynı şekilde mermileri de idareli kullanmalısınız çünkü şarjörde kaç mermi olduğunu göremiyorsunuz. Oyunda tanklar, zırhlı araçlar, havanlar vs. var. Bunları tek başınıza kullanamıyorsunuz. Örneğin tank için, bir şoför bir topçu bir makineli tüfekçi bir tank komutanı gerekiyor. Oyunda silah ve patlama sesleri bayağı gerçekçi. İyi ingilizceniz varsa daha çok keyif alırsınız çünkü Türkçe server az (2-3 tane) ve yabancı serverlar daha profesyonel. Oyunun da adından belli olacağı gibi tek başınıza hareket edemezsiniz, her takımın bir suqad lideri oluyor ve verdiği emirlere uyuyorsunuz. Bu Squad'ların lideri de command Squad oluyor ve tüm Squad'lara emiri de bu mevki veriyor. Oyun iyi iletişim gerektiren bir oyun. Tavsiye ederim.

Öncelikle açıklamanız için çok teşekkür ederim gerçekten açıklayıcı olmuş bir de attığım videodaki gibi bir olay olsaydı oyunda bence çok daha iyi olabilirmiş ki şu anda da çok iyi.

Öncelikle açıklamanız için çok teşekkür ederim gerçekten açıklayıcı olmuş bir de attığım videodaki gibi bir olay olsaydı oyunda bence çok daha iyi olabilirmiş ki şu anda da çok iyi.
Arma 3 uzun zamandır oynamıyorum, bu attığınız da sanırım modlanmış çünkü phalanx yoktu ben oynarken. Ayrıyeten, Squad da helikopter mevcut. Helikopter'i düşürmek veyahut zırhlı araçları devre dışı bırakmak için de TOW ya da Kornet gibi silah sistemleri var. Bunlar sabit sistemler ve bunlar için ayrı Squadlar oluşturuluyor. Bunların yanında piyadelerin üstlendikleri misyonlar var mesela her squadta bir Anti Tank unsuru, bir paramedik, bir ağır makinalı tüfekçi bulunuyor. Anti Tank unsurları RPG-7 veya LAW gibi omuzdan ateşlenebilen AT silahları barındırıyor. Daha detaylı bakabilmen için buraya bırakıyorum, buradan oyundaki konvensiyonel ve konvensiyonel olmayan orduları ve onların silah envanterini inceleyebilirsin. Weapons

Arma 3 uzun zamandır oynamıyorum, bu attığınız da sanırım modlanmış çünkü phalanx yoktu ben oynarken. Ayrıyeten, Squad da helikopter mevcut. Helikopter'i düşürmek veyahut zırhlı araçları devre dışı bırakmak için de tow ya da kornet gibi silah sistemleri var. Bunlar sabit sistemler ve bunlar için ayrı Squad'lar oluşturuluyor. Bunların yanında piyadelerin üstlendikleri misyonlar var mesela her Squad'ta bir anti tank unsuru, bir paramedik, bir ağır makinelı tüfekçi bulunuyor. Anti tank unsurları RPG-7 veya law gibi omuzdan ateşlenebilen at silahları barındırıyor. Daha detaylı bakabilmen için buraya bırakıyorum, buradan oyundaki konvensiyonel ve konvensiyonel olmayan orduları ve onların silah envanterini inceleyebilirsin. Weapons

Tamamdır sağ olun yorum için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı