Arma 3 vs Squad

Quadron

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sizce gerçekçilik bakımından Arma 3'mü daha güzel yoksa Squad'mı?
Genel olarak da soruyorum sizce hangi oyun daha iyi?

maxresdefault.jpg

Şimdi diyeceksin, yoo öyle bir şey yok. İki oyunda çok farkı yerlere gidebiliyor, ikisini de yoğun olarak oynuyorum. Ben Arma 3 derim. Arma 3 için binlerce eklenti var fakat Squad için durum pek öyle değil. Squad'da sıkılırsın, sandbox vs. takılamazsın ama Arma'da istediğin gibi takılırsın. Arma fizikler açısından falanda çok üstün. Squad'ı tek başına hayatta oynayamazsın, çok sıkılırsın ve durmadan aynı şeyleri yaparsın. Arma 3 oynarsan yine arkadaşların ile birlikte operasyonlar vs. yaparsınız ve sıkılınca sandbox takılabilirsin. Ben bazen Arma'yı açıp SP giriyorum ve editörü açıp kendine görev oluşturuyorum, oynuyorum.

Şimdi diyeceksin, yoo öyle bir şey yok. İki oyunda çok farkı yerlere gidebiliyor, ikisini de yoğun olarak oynuyorum. Ben Arma 3 derim. Arma 3 için binlerce eklenti var fakat Squad için durum pek öyle değil. Squad'da sıkılırsın, sandbox vs. takılamazsın ama Arma'da istediğin gibi takılırsın. Arma fizikler açısından falanda çok üstün. Squad'ı tek başına hayatta oynayamazsın, çok sıkılırsın ve durmadan aynı şeyleri yaparsın. Arma 3 oynarsan yine arkadaşların ile birlikte operasyonlar vs. yaparsınız ve sıkılınca sandbox takılabilirsin. Ben bazen Arma'yı açıp SP giriyorum ve editörü açıp kendine görev oluşturuyorum, oynuyorum.
Bence de öyle, Arma 3 bilmeyenlere çok karışık geliyor. Ben bi' helikopter uçurmak için yarım saat uğraşmıştım ama oyunu öğrendikten sonra tadından yenmiyor. Squad frostbite motoru ile yapıldı diye biliyorum, videosunda efektleri falan çok güzel görünüyor ama tabi bence hala Arma 3 daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence de öyle, Arma 3 bilmeyenlere çok karışık geliyor. Ben bi' helikopter uçurmak için yarım saat uğraşmıştım ama oyunu öğrendikten sonra tadından yenmiyor. Squad frostbite motoru ile yapıldı diye biliyorum, videosunda efektleri falan çok güzel görünüyor ama tabi bence hala Arma 3 daha iyi.
Evet, insanlar Arma 3'ü çözmedikleri için oynamıyorlar :)

Squad Unreal Engine 4 ile yapıldı.

Evet, insanlar Arma 3'ü çözmedikleri için oynamıyorlar :)

Squad Unreal Engine 4 ile yapıldı.
Bence bi savaş oyununda en önemli şeylerden biride efekttir,efektten kastım silahların güçlerine göre verdiği hasar yani örneğin pompalı ile yakından birini vurunca vurduğun yerin parçalanması veya kopması lazım.Medal Of Honor'da var bu özellik ve cidden çok güzel bir vuruş hissi veriyor, Arma 3 gerçekçilik bakımından çoğu oyundan daha üst kademede ama bu özellikte olsa çok daha güzel olurdu bence.Sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı