Enestgr Hectopat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2021 #1 Arma 3 ayarlara girdiğimde veya Online'a girdiğimde yanıt vermiyor. Önceden indirdiğimde hiçbir sorun yoktu, yine aynı sistemde indirdim.
Arma 3 ayarlara girdiğimde veya Online'a girdiğimde yanıt vermiyor. Önceden indirdiğimde hiçbir sorun yoktu, yine aynı sistemde indirdim.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 28 Aralık 2021 #2 Sisteminizi belirtir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS Enestgr Hectopat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2021 #3 GT 640 i5 işlemci 8 GB RAM. @armas Son düzenleme: 29 Aralık 2021 Artı 0 Eksi
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 29 Aralık 2021 #4 Process Monitor ile rapor oluşturabilir misin bi bakalım ne hatası veriyormuş? Process Monitor Process Monitor ile anlık dosya sistemini, Kayıt Defterini ve işletim sisteminizde arkaplanda çalışan süreçleri izleyebilirsiniz. Süreçleri takip ederek sisteminize zararlı olabilecek işlemleri sonlandırabilirsiniz. Process Monitor, Windows için... www.technopat.net Artı 0 Eksi
Process Monitor ile rapor oluşturabilir misin bi bakalım ne hatası veriyormuş? Process Monitor Process Monitor ile anlık dosya sistemini, Kayıt Defterini ve işletim sisteminizde arkaplanda çalışan süreçleri izleyebilirsiniz. Süreçleri takip ederek sisteminize zararlı olabilecek işlemleri sonlandırabilirsiniz. Process Monitor, Windows için... www.technopat.net