Arma Reforger alınır mı?

sdti

Decapat
Daha fazla  
Bu tarz bir oyunu ilk defa oynayacağım ve açıkçası çok merak ediyorum. Sizce Arma Reforger alıp oynamaya değer bir oyun mu?

İlk defa oynayacaksınız Arma 3 daha iyi olur sizin için hem sunucuları dolu hemde türk oyuncusu fazla oyunun öğrenme açınızdan ama oyun yakın zamanda zam alacak oynarım dersen alınır oyun kötü değil yada benzeri oyunlara yönelebilirsin.

İlk defa oynayacaksınız Arma 3 daha iyi olur sizin için hem sunucuları dolu hem de Türk oyuncusu fazla oyunun öğrenme açınızdan ama oyun yakın zamanda zam alacak oynarım dersen alınır oyun kötü değil ya da benzeri oyunlara yönelebilirsin.

Aslında Arma 3 düşünüyordum ama hazır elimde para varken reforger alayım dedim. Daha öncesinde Insurgency Sandstorm oynamıştım çok sağlam zaman ayırırım muhtemelen.

Bu tarz bir oyunu ilk defa oynayacağım ve açıkçası çok merak ediyorum. Sizce Arma Reforger alıp oynamaya değer bir oyun mu?

Selam dostum,
Eğer taktiksel savaş oyunlarını seviyorsan, Arma Reforger'a mutlaka bir şans vermeni öneririm. Arma 3’ün karmaşıklığı biraz gözünü korkuttuysa ya da Arma 4’ü beklerken kaliteli bir ara oyun arıyorsan, Reforger tam bu noktada devreye giriyor.

Yeni nesil Enfusion motoruyla geliştirildiği için grafikler, fizik ve animasyonlar önceki Arma oyunlarına göre ciddi anlamda gelişmiş. Özellikle ışıklandırma ve çevresel detaylar bayağı etkileyici. Ayrıca performans anlamında da Arma 3’e göre daha optimize çalışıyor (özellikle CPU kullanımı çok daha dengeli).

En sevdiğim yönlerinden biri ise Game Master modu. Gerçek zamanlı olarak görevler oluşturabiliyor, haritada düşman yerleştirip arkadaşlarına mini operasyonlar hazırlayabiliyorsun. Kısacası “kendi savaşını kendin yarat” hissiyatı veriyor.

Ayrıca mod desteği de oldukça güçlü. Workshop üzerinden direkt oyun içinden modlara erişebiliyorsun. Topluluk sürekli yeni senaryolar, haritalar ve araçlar üretiyor. Bu da oyunun tekrar oynanabilirliğini artırıyor.

İstersen birlikte bile girip birkaç görev çevirebiliriz 😄

Technopat Haberler

Geri
Yukarı