Arma reforger standart ile Deluxe Edition arasındaki farkı nedir?

domdom

Decapat
Daha fazla  
RAM
32GB 6000mhz
SSD veya HDD modeli
1tb m2ssd
Ekran kartı
ASUS Prime RX 9070 XT OC
Anakart
tuf gaming b850m plus
İşlemci
ryzen 5 9600x
Arkadaşlar, normalde Squad oynuyorum. Türkiye sunucusu dışında, modlu ve “realism, milsim” etiketli Arap, Ukrayna, Rus ve Amerika sunucularında takılıyorum. RP ve Ultra hardcore tarzında, birebir gerçek iç savaş ortamını yaşattığı için seviyorum.

Bu aralar arma reforger çok dikkatimi çekiyor. Hardcore sunucularda oynayan yabancı insanların videoları karşıma çıkıyor ve gerçekten Ukrayna-Rusya savaşını izliyormuşum gibi hissettiriyor. Birebir. Ayrıca oyunun fizikleri vesaire kötü olsa da, elimizdeki silahla kendimizi göstermeden rastgele atış yapılabilmesi gibi detaylar çok dikkatimi çekti.

Squad iç savaş ortamını yansıtıyor, arma reforger ise resmi modern savaşı. Bu yüzden bu oyunu almayı düşünüyorum.

Fakat arma reforger standart sürüm ile Deluxe Edition arasındaki fark nedir? Bu kadar fiyat farkını neden?

Steam sayfasında yer alan bilgilere göre Standart sürüme farkla şunları içeriyor;
  • Everon ve Arland Haritası (PDF): Adalarda yolunu bulmanı sağlayacak oldukça ayrıntılı bir harita.
  • Arma Reforger Orijinal Müzik Albümü: 21 orijinal şarkı ile kendini oyunun ambiyansına kaptır.
  • 25th Anniversary of Bohemia Interactive LIVE: Çek Ulusal Senfoni Orkestrası’nın, Prag Belediye Sarayı’nda Bohemia İnteractive oyunlarındaki efsanevi müzikleri çaldığı konserin canlı kaydı.
  • Özel Duvar Kâğıtları: Hiç yayımlanmayan yüksek çözünürlüklü grafiklerin yer aldığı özel duvar kâğıtları.
Kısaca Everon ve Arland haritalarına ait PDF, oyuna ait orijinal müzik albümü, Bohemia Interactive'in 25. yılına özel canlı konser kaydı ve özel duvar kağıtları içeriyor.

Deluxe sürümü daha çok Supporter Pack / Destekleme Paketi şeklinde yapılmış. Aradaki fiyat farkı tamamen stüdyoyu desteklemek için gibi gözüküyor.

1748329331026.png

Son düzenleme:
Hocam iyi hoş güzel fakat birçok kişi bu oyun arma 4'ün alt yapısı test gibi para kazanma üzerine yapılmış ve insanlara arma 4'ün nasıl olacağını ön gösterdiklerini söylüyorlar Reforger'in üstüne düşmüyorlarmış yani hocam 800 lira bir oyuna vereceğim bu oyunu aldıktan sonra 2, 3 ay sonra oyunun güncelleme almaması, oyun düşüşü olursa sıkıntı.

Hocam iyi hoş güzel fakat birçok kişi bu oyun arma 4'ün alt yapısı test gibi para kazanma üzerine yapılmış ve insanlara arma 4'ün nasıl olacağını ön gösterdiklerini söylüyorlar Reforger'in üstüne düşmüyorlarmış yani hocam 800 lira bir oyuna vereceğim bu oyunu aldıktan sonra 2, 3 ay sonra oyunun güncelleme almaması, oyun düşüşü olursa sıkıntı.

Dostum arma 4'ün çıkışına daha 2 sene var 2 sene içinde bundan ne ekmek yiyebilirlerse 4 çıktıktan sonra zaten yavaş yavaş desteği keserler modlu sunucularla falan şu an çok iyi gidiyor zaten 2 sene kim öle kim kala.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı