Berk Özmet Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 123 27 Eylül 2022 #1 Merhaba. 3000 TL civarı klasik çok şahşalı olmayan bir saat arıyorum. Aklımda böyle bir model var. Sizce nasıldır bu marka? Kaliteli midir? Armani Exchange AX1722 Erkek Kol Saati - Saat ve Saat
Merhaba. 3000 TL civarı klasik çok şahşalı olmayan bir saat arıyorum. Aklımda böyle bir model var. Sizce nasıldır bu marka? Kaliteli midir? Armani Exchange AX1722 Erkek Kol Saati - Saat ve Saat
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.773 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #2 Moda markalarından saat alınmaz. O bütçeye Orient saatler bakılabilir. Kasa çapı olarak isteğiniz nedir?
Moda markalarından saat alınmaz. O bütçeye Orient saatler bakılabilir. Kasa çapı olarak isteğiniz nedir?
Vinsinity Megapat Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 738 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci - Yazılım 29 Eylül 2022 #3 Eğer marka takıntınız yoksa ki varsa da pek farketmez aynı ürünleri satıyorlar, istanbuldaysanız kapalı çarşıdaki saat satan yerlere uğramanızı öneririm. Aynı ürünleri daha uygun fiyatlara satıyorlar.
Eğer marka takıntınız yoksa ki varsa da pek farketmez aynı ürünleri satıyorlar, istanbuldaysanız kapalı çarşıdaki saat satan yerlere uğramanızı öneririm. Aynı ürünleri daha uygun fiyatlara satıyorlar.
Berk Özmet Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 123 30 Eylül 2022 #4 BerkayZ87 dedi: Moda markalarından saat alınmaz. O bütçeye Orient saatler bakılabilir. Kasa çapı olarak isteğiniz nedir? Genişletmek için tıkla... 42-46 arası olabilir
BerkayZ87 dedi: Moda markalarından saat alınmaz. O bütçeye Orient saatler bakılabilir. Kasa çapı olarak isteğiniz nedir? Genişletmek için tıkla... 42-46 arası olabilir
HanzoFerrari Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 612 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz Mühendis 1 Ekim 2022 #5 Armani saatleri kaliteli bulmuyorum. Tavsiye edeceğim bir marka değil saat konusunda.