RUWO Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 371 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #1 Selam arkadaşlar, normalde swy kullanıyordum. Daha önceden de intensely versiyonunu kullandım şu an tekrar alacağım. Hangisini almalıyım karar veremedim. Yaşadığım şehirde orijinal parfüm satan bir yer yok.
Selam arkadaşlar, normalde swy kullanıyordum. Daha önceden de intensely versiyonunu kullandım şu an tekrar alacağım. Hangisini almalıyım karar veremedim. Yaşadığım şehirde orijinal parfüm satan bir yer yok.
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.776 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #2 İntensely zaten EDP versiyonu değil mi yanlış mı biliyorum? Sephora ve Boyner den alabilirsin.
Guuste Megapat Katılım 10 Mart 2015 Mesajlar 284 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7500F Thermalright Frozen Warframe 240 Black ARGB 240mm ASUS Prime B650M-K 6400MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 GALAX GeForce RTX 4070 1-Click OC 2X 12GB GDDR6X 192 Bit XPG Lancer RGB 16GB (2x16GB) 5600MHz CL36 DDR5 Ram ADATA Legend 840 1TB PCIe Gen4 x4 Okuma 5000MB – Yazma 4500MB M.2 SSD VENTO VG07F ARGB Siyah Mid Tower ATX FSP Hydro K PRO Gen5 750W 80+ Bronze Cinsiyet Erkek Meslek Kumaş Satın Alma ve Planlama Sorumlusu 24 Ekim 2024 #3 Orijinal parfümü Sephora ve Boyner dışında almam arkadaşın dediği gibi o iki siteden alman gerekiyor.
Orijinal parfümü Sephora ve Boyner dışında almam arkadaşın dediği gibi o iki siteden alman gerekiyor.
RUWO Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 371 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #4 zuse dedi: İntensely zaten EDP versiyonu değil mi yanlış mı biliyorum? Sephora ve Boyner'den alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Guuste dedi: Orijinal parfümü Sephora ve Boyner dışında almam arkadaşın dediği gibi o iki siteden alman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sağ olun arkadaşlar ama hangisini alacağım karar veremedim. İntensely mi yoksa normal mi alayım sizce?
zuse dedi: İntensely zaten EDP versiyonu değil mi yanlış mı biliyorum? Sephora ve Boyner'den alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Guuste dedi: Orijinal parfümü Sephora ve Boyner dışında almam arkadaşın dediği gibi o iki siteden alman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sağ olun arkadaşlar ama hangisini alacağım karar veremedim. İntensely mi yoksa normal mi alayım sizce?
Guuste Megapat Katılım 10 Mart 2015 Mesajlar 284 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7500F Thermalright Frozen Warframe 240 Black ARGB 240mm ASUS Prime B650M-K 6400MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 GALAX GeForce RTX 4070 1-Click OC 2X 12GB GDDR6X 192 Bit XPG Lancer RGB 16GB (2x16GB) 5600MHz CL36 DDR5 Ram ADATA Legend 840 1TB PCIe Gen4 x4 Okuma 5000MB – Yazma 4500MB M.2 SSD VENTO VG07F ARGB Siyah Mid Tower ATX FSP Hydro K PRO Gen5 750W 80+ Bronze Cinsiyet Erkek Meslek Kumaş Satın Alma ve Planlama Sorumlusu 24 Ekim 2024 #5 Soğuk havalarda tercihim intensely parfümden yana olurdu.
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.776 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #6 RUWO dedi: Sağ olun arkadaşlar ama hangisini alacağım karar veremedim. İntensely mi yoksa normal mi alayım sizce? Genişletmek için tıkla... İntensely
RUWO dedi: Sağ olun arkadaşlar ama hangisini alacağım karar veremedim. İntensely mi yoksa normal mi alayım sizce? Genişletmek için tıkla... İntensely
RUWO Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 371 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #7 Guuste dedi: Soğuk havalarda tercihim intensely parfümden yana olurdu. Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam. Arada bariz bir fark var mı? İntensely ne anlama geliyor?
Guuste dedi: Soğuk havalarda tercihim intensely parfümden yana olurdu. Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam. Arada bariz bir fark var mı? İntensely ne anlama geliyor?
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.776 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #8 RUWO dedi: Sağ ol hocam. Arada bariz bir fark var mı? İntensely ne anlama geliyor? Genişletmek için tıkla... İntensely biraz daha şekerli ama esansı daha fazla daha kalıcı.
RUWO dedi: Sağ ol hocam. Arada bariz bir fark var mı? İntensely ne anlama geliyor? Genişletmek için tıkla... İntensely biraz daha şekerli ama esansı daha fazla daha kalıcı.
RUWO Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 371 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #9 zuse dedi: İntensely biraz daha şekerli ama esansı daha fazla daha kalıcı. Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam. Alıyorum Sephora üzerinden.
zuse dedi: İntensely biraz daha şekerli ama esansı daha fazla daha kalıcı. Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam. Alıyorum Sephora üzerinden.
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.776 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #10 RUWO dedi: Sağ ol hocam. Alıyorum Sephora üzerinden. Genişletmek için tıkla... Şekerli parfüm seviyorsanız öneririm aksi olursa ağır gelebilir.
RUWO dedi: Sağ ol hocam. Alıyorum Sephora üzerinden. Genişletmek için tıkla... Şekerli parfüm seviyorsanız öneririm aksi olursa ağır gelebilir.