Armor modelli ekran kartları çok mu sesli çalışır?

The Hunter

Decapat
Yer
Antalya
Başlıkta da gördüğünüz gibi, bazı eski konularda Armor modeli çok ses yapar, koridordan duyarsın gibi yazılar okudum. Gaming X modeli ile arasında 200 TL fark var ve eğer ses sorunu yoksa hangisini almak mantıklı?

Ses sorunu olcağını pek sanmıyorum fakat Gaming X ile aralarında frekans farkları var.

Armor modeli kullanıyorum, aynı duşünce ve aynı fiyat farkı ile hangisini alsam diye duşunup en son armorda karar kılmıştım. Her hangi bir sıkıntım yok, pc den gelen toplam bir ses var zaten ne yaparsanız yapın. Ses için değil ama diğerini alsam ne olurdu acaba diye sormadan edemiyorum. Bütçeniz zorlayacaksa Armor alın gecin ama bu 200 TL yide zaten orada bursa car cur ederim diyorsanız X olanı alın, paranın gittiği yer belli olsun.

Eğer arada performans farkı yok denecek kadar az ise, Armor modelini tercih etmek isterim. Çünkü hala tam kesinleştiremediğim Kasa ve PSU var. O 200 TL'yi bu parçalara ayırmak isterim.

Benim arkadaşımda GTX 1060 armor modeli vardı memnundu.Bende şimdi rx 570 armor modelini aldım ,3-4 gün içinde elimde olucak denedikten sonra sana yine yazarım.

Eğer arada performans farkı yok denecek kadar az ise, Armor modelini tercih etmek isterim. Çünkü hala tam kesinleştiremediğim Kasa ve PSU var. O 200 TL'yi bu parçalara ayırmak isterim.
Çok detaylı inceleme yapmadım ama marka ve modeller arasında devasa farklar olmuyor. Bahsettiğiniz Gtx 1060 mı bilemiyorum ama deseydiniz ki 3gb mı 6 GB mı olsun, ekrandan kısmayın 6 GB olanı alın derdim fakat siz model farkını soruyorsunuz ve harcanacak daha mantıklı yerler var. Armor alıp artanı Psu için kullanın, kasa belli bir bütçe civarı 3 aşağı 5 yukarı zaten aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…