EgeSR Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 18 22 Şubat 2021 #11 The Theseus dedi: Biraz samimiyetimiz var sen bir fiyat söyle dedi sizden dip ve uygun fiyatı öğrensem teker teker sunarım olmazsa. Genişletmek için tıkla... Normalde piyasası 1000 TL idi, son zamanlarda piyasası yükseldi. 1500 TL'den fazla vermeyin derim.
The Theseus dedi: Biraz samimiyetimiz var sen bir fiyat söyle dedi sizden dip ve uygun fiyatı öğrensem teker teker sunarım olmazsa. Genişletmek için tıkla... Normalde piyasası 1000 TL idi, son zamanlarda piyasası yükseldi. 1500 TL'den fazla vermeyin derim.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 22 Şubat 2021 #12 EgeSR dedi: Normalde piyasası 1000 TL idi, son zamanlarda piyasası yükseldi. 1500 TL'den fazla vermeyin derim. Genişletmek için tıkla... Ben alıcıyım hocam ama cevap işime yarar teşekkür ederim.
EgeSR dedi: Normalde piyasası 1000 TL idi, son zamanlarda piyasası yükseldi. 1500 TL'den fazla vermeyin derim. Genişletmek için tıkla... Ben alıcıyım hocam ama cevap işime yarar teşekkür ederim.
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #13 The Theseus dedi: Sormak istediğim şeyi netleştireyim. 1. kart tek fanlı (Eskiden ön yargım vardı 5-10 FPS az verir diğerine göre tarzında) 2. karta göre atıyorum RDR2 oyununda 1080p'de daha az FPS verir diyemeyiz değil mi aynı olur yani? Genişletmek için tıkla... Isı ve Fanın fazla veya az olması FPS'i etkilemez. Tabii FPS etkilemese de Isı ve Fan kritik şeyler kart'ın sağlığı açısından.
The Theseus dedi: Sormak istediğim şeyi netleştireyim. 1. kart tek fanlı (Eskiden ön yargım vardı 5-10 FPS az verir diğerine göre tarzında) 2. karta göre atıyorum RDR2 oyununda 1080p'de daha az FPS verir diyemeyiz değil mi aynı olur yani? Genişletmek için tıkla... Isı ve Fanın fazla veya az olması FPS'i etkilemez. Tabii FPS etkilemese de Isı ve Fan kritik şeyler kart'ın sağlığı açısından.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 22 Şubat 2021 #14 Salsa dedi: Isı ve Fanın fazla veya az olması FPS'i etkilemez. Tabii FPS etkilemese de Isı ve Fan kritik şeyler kart'ın sağlığı açısından. Genişletmek için tıkla... Size de teşekkürler hocam, olayı anladım.
Salsa dedi: Isı ve Fanın fazla veya az olması FPS'i etkilemez. Tabii FPS etkilemese de Isı ve Fan kritik şeyler kart'ın sağlığı açısından. Genişletmek için tıkla... Size de teşekkürler hocam, olayı anladım.