ARMORED Core VI alacak mısınız?

Jeffrey Dahmer

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Mühendisliği
Şahsen ben FromSoftware'in elinden ne çıkarsa oynarım diyordum. Fakat bu oyun pek benim tarzım gibi durmuyor. Zaten ARMORED Core serisini de daha önce hiç duymamıştım.
Malum oyunun çıkışına yaklaşık 1 ay kaldı (25 Ağustos'ta çıkıyor.) Sizin de fikirlerinizi almak istedim.

Maddi durumunuz iyiyse alın oynayın beğenmezseniz kütüphanede dursun veya iade edin. Eğer maddi durumunuz iyi değilse boş verin.

Bir FromSoftware hayranı olarak söylüyorum oyun çok kötü gözüküyor, insanların bu oyunun videolarına bakıp "muhteşem görünüyor" demelerine anlam veremiyorum gerçekten, nesi bu kadar muhteşem, benim göremediğim ne görüyor insanlar acaba.

Zaten bu adamların iyi yaptığı Armored Core oyunu yok ki neden bu kadar heyecanlanıyoruz hiçbir fikrim yok. Yani cevabım kesinlikle hayır, ona vereceğim parayla Starfield aldım zaten.

Gerek yok 5 tane oyun çıkmış öncesinde hiçbiride konuşulmuyor. Ben Silent Hill 2 iyi çıkarsa ona saklıyorum bütçeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…