Armory Crate Kaldırılmıyor ve Kurulmuyor

DryreL

Megapat
Yer
İstanbul/Köln
Daha fazla  
Meslek
Dijital Oyun Tasarımı
Merhabalar,

Aslında bir yıldır Armory Crate programını sorunsuz kullanıyordum (Herhangi bir ayarı değiştirdiğimizde her defasında 5-10 saniye bekletmesini saymazsak). Daha sonra geçenlerde klavyemin Aura Sync'i kapanınca ve program üzerinden tıklama yerinde kırmızı çarpı işareti olunca silip tekrar kurmak istedim.

1615542374068.png
1615542387468.png

Denetim Masası'ndan programı ve bileşenlerini kaldırdım, bilgisayarı yeniden başlattım. Sonra kurmak istediğimdeyse kurulum programı aşağıdaki hatayı verdi.

1615542473335.png

Daha temiz silmek için bir program var mı diye ASUS forumunu inceledim. Armoury Crate Uninstall Tool V1.1.2.0 varmış, bununla Denetim Masası'ndan kaldırdığım programı tekrar kaldırmak istedim. Ancak daha önce kaldırdığım için bu da hata veriyor.

1615542625123.png

Sanırım Windows içerisinde kalıntı dosyalar kalmış. Bunu nasıl temizleyeceğim konusunda yardımcı olabilir misiniz?

• Klavye: ASUS ROG Claymore,
  • Fare: ASUS ROG Gladius II Wireless,
  • Windows 10 64-bit 20H2.

Ekler: #1, #2.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı