Armory Pass 1 haftada bitirilir mi?

Yusuf Ethem

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar biliyorsunuz ki haftaya ara tatil olacak ara tatil boyunca her gün 3 saat oynasam 40 yıldızı toplayabilir miyim? Bir de yıldızları nereye harcasam daha mantıklı olur?

Zor ben ilk geldiğinde aldım basit eğlencelerde lower P90 rush veya mid P90 yapıyorduk öyle öyle level kasıyorduk. Eğer böyle lobilere denk gelirsen kolaylıkla kasarsın, ama gelmezsen çok zor. Dipnot: Ben hala 33teyim.

Sen ne sıklıkla oynuyorsun?

Rekabetçi ve Premier modunda bir win yaklaşık 1,5 yıldız veriyor.
Ölüm Maçı aldığınız xp ye bağlı olarak değişiyor ama gelende çeyrek ya da yarım yıldız veriyor.
Basit eğlence modu yine alacağınız xp ye göre değişiyor ama o da ortalama 0,75 civarı yıldız veriyordu diye hatırlıyorum.
İlk zamanlar arkadaşın da bahsettiği gibi farm lobileri çok sık denk geliyordu ama şu sıralar şahsen hiç denk gelmedim.
Farm lobisi bulursanız bir hafta süre 40 yıldız kasmak için yetebilir ama dediğim gibi hype geçtiğinden bu lobiler pek denk gelmiyor.

Yani aşağı yukarı ne kadar sürede bitiririm. Ara tatil boyunca her gün 3 saat kadar oynarım diğer haftalar yalnızca hafta sonlari oynarım toplam ne kadar haftada biter yani?

Oyun Modu özelinde gidelim.
Ölüm Maçı girdiniz diyelim. Bir maç 10 dk sürüyor. 3 saatte 18 maç yapar. Her maçta çeyrek yıldız civarı verdi diyelim. Bu da 4,5 yıldız yapıyor.
Basit Eğlence girdiğinizi ve farm lobisi bulduğunuzu varsayalım. Bu lobilerde maçı 8-7 bitiriyorlar her zaman. Lover tunnel p90 rush atıldığından bir raund maksimum 30 sn filan sürüyor. Bir maç yaklaşık 7,5 dk da bitiyor böylede. 3 saatte yaklaşık 24 maç yapabilirsin. Günde yaklaşık 12 ile 18 yıldız kazanabilirsin böylece.
Rekabetçi ve Premier girdin diyelim. Maçlar rakibe ve takımına göre değişiyor. Bir maç ortalama yarım saat sürse günde maksimum 6 maç yapabilirsin. Hepsini de kazandığını varsaysak 9 yıldız civarı kazanacaksın. Kaybedersen de 0,5/0,75 filan veriyor. hepsini kaybettin diyelim en kötü 3 yıldız verecek.
Hesabını sen yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…