Dün bu konuyu gördüm huylandım uygulamayı sildim. Sildikten sonra bir sürü uyarı aldım ve tekrar yükleyim dedim, yükledim sonra tekrar silmek zorunda kaldım. Bir sürü forumda sistem dosyalarının içine kadar işlendiğini ve sistemden tamamen silinmesinin çok uğraş verici olduğunu, en kolay yolun format olduğunu öğrendim. Zaten geri de yükleyemiyordum uyarı verdi sistem hep. Bu forumlarda gezerken zaten çok işkillendim bu programdan, ışık kontrol etmek için tonla program yüklüyor ve baya da performans kaybı yarattğından bahsedenler de var. Format çektikten sonra ışıkları ve fanları kontrol etmek için uygulama arayışlarına girdim. Günün sonunda 2 tane basit ve setup metup driver falan filan olmadan 2 tane uygulama buldum. Ne arkaplanda çalışıyorlar ne de gereksiz onlarca program yükleyip sistem dosyalarının içine sızıyorlar. İsterseniz uygulamaları size söyleyebilirim. Alıntı yaparsınız bu mesajı.
Sizlere de tavsiyem Asus'un ve diğer hiçbir markanın yazılımlarını kullanmamanız. Reddit gibi bir sürü forumda Fps düşüren programlar olarak bahsediliyor bunlar. En yakın zamanda format çekip kurtulun. Bulduğum iki programı yükledim kafam rahat şuan.