Armoury Crate açılmıyor

Pek bir farkı olmayacak sonuçta yazılımsal ayarlar, yapabileceğiniz EQ haricinde ses kalitesi ve farkını sadece fiziksek aksesuarları değiştirince farkedebilirsiniz.

Pek bir farkı olmayacak sonuçta yazılımsal ayarlar, yapabileceğiniz EQ haricinde ses kalitesi ve farkını sadece fiziksek aksesuarları değiştirince fark edebilirsiniz.

Sennheiser IE-200 elime geçtiğinde bakacağım ona da zaten ama tahminimce istenileni vermeyecek.

Oyun ayarına dair bir şey yok gibi.

Pek bir farkı olmayacak sonuçta yazılımsal ayarlar, yapabileceğiniz EQ haricinde ses kalitesi ve farkını sadece fiziksek aksesuarları değiştirince fark edebilirsiniz.

Dolby atmosu bulamadım bahsettiğiniz sürücü yerinde.

Son düzenleme:
Sennheiser IE-200 elime geçtiğinde bakacağım ona da zaten ama tahminimce istenileni vermeyecek.

Oyun ayarına dair bir şey yok gibi.

Dolby atmosu bulamadım bahsettiğiniz sürücü yerinde.
Zaten dolby atmos yok anakart ve laptop farklıdır hocam sizde sadece ses kartının sürücüsü var.

Zaten Dolby Atmos yok anakart ve laptop farklıdır hocam sizde sadece ses kartının sürücüsü var.

Özelliğinde yazıyordu Sonic Studio ve Dolby Atmos diye internetten bir bakın isterseniz.

Öyle bir bilgi bulamadım.

Bak bu sitede aşağıya kaydır gelişmiş ses diyor ona basınca orada yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…