Çözüm Armoury Crate CPU gösterge hatası

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Sırası fark etmiyor. Sadece versiyonlara dikkat ederek tüm servisleri driveları kurman gerek.

hocam ben telefonla baglanamıyorum qr code okutuyorum ilişkilendiriyor diyor baglanmıyor sence bu sorunumu çözer mi

O
hocam ben telefonla baglanamıyorum qr code okutuyorum ilişkilendiriyor diyor baglanmıyor sence bu sorunumu çözer mi
Sizden kaynaklı değil uygulama sorunlu kararsızlık çok. Bende bazen hiç bağlanmıyor bazen bağlanıyor ama bir süre sonra bağlantı kopuyor.

Asus Tuf Gaming var. Bu arada telefondan bağlantı için Wifi ve blutetooth ikisi de açık olmalı. Mobil veriyi nedense kabul etmiyor. Telefon ikisinden birini aç dese de ikisi de açılmalı yoksa sapıtıyor.

Asus Tuf Gaming var. Bu arada telefondan bağlantı için Wifi ve blutetooth ikisi de açık olmalı. Mobil veriyi nedense kabul etmiyor. Telefon ikisinden birini aç dese de ikisi de açılmalı yoksa sapıtıyor.
valla öle de yapıorum qr cod okuma ekranında kalıyor hep laptopun hospotunu acıp teli baglıyorum bluetootla da baglıyorum deniyorum olmuyor
hesapla giriiyim diyorum kabul etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…