Armoury Crate ekran açılmıyor

mert kesler

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam öncelikle. Yeni bir bilgisayar topladim BIOS'unu guncelledim ve USB ile Windows 10 kurdum. Kabloyla internete de bagladim ve sonra Armoury Crate diye bir uygulama geldi karşıma indirip indirmek istemedigimi sordu evet dedim. Ekran karti surucusunu guncellemem gerektigiyle ilgili gir bildirim geldi bu sırada da uygulama yükleniyordu bayağı yuklendi falan ekran kapandı neden oldu bilmiyorum. 10 dk falan geçti geçmedi kasadan kapattim sonra tekrar açtım geldi ekran az bir şey gecti tekrar kapandi neden oluyor? Çözüm yolu nedir? Ya da acaba kendi kendine ekran karti surucusunu guncelledigi icin mi kapandı ki?

Bu uygulama sadece laptoplarda sorun yapmıyor. Masaüstü kullanan birisinin zaten indirmesine gerek yok.

Benim klavyem ASUS. Macro ataması yapmak için mecbur indirmek zorundayım. Macro ataması bile düzgün çalışmıyor.

Benim klavyem ASUS. Macro ataması yapmak için mecbur indirmek zorundayım. Macro ataması bile düzgün çalışmıyor.
Dediğiniz doğrudur hocam masaüstü için bende kullandım ya durduruldu hatası ya da tuşların çalışmaması gibi sorunlar var. Laptopta 1 kere problem çıkardığını görmedim 10 numara 5 yıldız çalışıyor gerçekten, ASUS masaüstü uygulamasına özen göstermemiş gibi duruyor.

Dediğiniz doğrudur hocam masaüstü için bende kullandım ya durduruldu hatası ya da tuşların çalışmaması gibi sorunlar var. Laptopta 1 kere problem çıkardığını görmedim 10 numara 5 yıldız çalışıyor gerçekten, ASUS masaüstü uygulamasına özen göstermemiş gibi duruyor.

ASUS'un yaptığı hata tüm çevre bileşenlerini aynı uygulama içerisine gömmeye çalışmak.

Hocam monitor kapandi açılmıyor kasadan AC kapa yapmam gerekiyor yapinca da cok gecmeden tekrar kapanıyor. Cok vaktim yok ama uygulamayı sileyim mi?

Hocam monitor kapandi açılmıyor kasadan AC kapa yapmam gerekiyor yapinca da cok gecmeden tekrar kapanıyor. Cok vaktim yok ama uygulamayı sileyim mi?

Klavye farem da ASUS değil ıslemcim AMD anakart ASUS ekran karti RX 6600. uygulamayi sileyim mi?

Hocam ben o uygulama kadar sorunlu bir uygulama görmedim. Şu an Armoury Crate mi açılmıyor?

Hocam PC'yi açıyorum cok gecmeden ekran kapaniyor kasa çalışıyor ama ekran kapanıyor. Bu uygulamayı indirdikten sonra oldu.

Son düzenleme:

Klavye farem da ASUS değil ıslemcim AMD anakart ASUS ekran karti RX 6600. uygulamayi sileyim mi?

Hocam PC'yi açıyorum cok gecmeden ekran kapaniyor kasa çalışıyor ama ekran kapanıyor. Bu uygulamayı indirdikten sonra oldu.
Eğer başarbilirseniz Güvenli Modda açmayı deneyin o zaman silebilirsiniz diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı