canerky.art Hectopat Katılım 21 Mayıs 2019 Mesajlar 615 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #1 Merhaba, sisteme yeni format attım fakat Armoury Crate uygulaması ekran kartımı görmüyor. Yeniden format atıp tekrar denedim fakat yine görmedi.
Merhaba, sisteme yeni format attım fakat Armoury Crate uygulaması ekran kartımı görmüyor. Yeniden format atıp tekrar denedim fakat yine görmedi.
MaritzaTr Hectopat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 105 1 Şubat 2023 #2 Ekran kartı driverını kurdun mu? Artı 1 Eksi
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.516 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 1 Şubat 2023 #3 canerky.art dedi: Merhaba, sisteme yeni format attım fakat Armoury Crate uygulaması ekran kartımı görmüyor. Yeniden format atıp tekrar denedim fakat yine görmedi. Genişletmek için tıkla... Sürücüleri kurun. Artı 0 Eksi
canerky.art dedi: Merhaba, sisteme yeni format attım fakat Armoury Crate uygulaması ekran kartımı görmüyor. Yeniden format atıp tekrar denedim fakat yine görmedi. Genişletmek için tıkla... Sürücüleri kurun.
temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.652 Makaleler 2 Çözümler 12 1 Şubat 2023 #4 Bende de anakartı ve ekran kartını görmüyor. Güncellemeleri yaptıktan sonra sorun olmaya başladı. canerky.art dedi: Merhaba, sisteme yeni format attım fakat Armoury Crate uygulaması ekran kartımı görmüyor. Yeniden format atıp tekrar denedim fakat yine görmedi. Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisinde sorunlu bir birim var mı, sürücü desteği isteyen baktınız mı? Artı 0 Eksi
Bende de anakartı ve ekran kartını görmüyor. Güncellemeleri yaptıktan sonra sorun olmaya başladı. canerky.art dedi: Merhaba, sisteme yeni format attım fakat Armoury Crate uygulaması ekran kartımı görmüyor. Yeniden format atıp tekrar denedim fakat yine görmedi. Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisinde sorunlu bir birim var mı, sürücü desteği isteyen baktınız mı?
Estetikci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 2.201 Çözümler 5 1 Şubat 2023 #5 canerky.art dedi: Merhaba, sisteme yeni format attım fakat Armoury Crate uygulaması ekran kartımı görmüyor. Yeniden format atıp tekrar denedim fakat yine görmedi. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız marka model nedir? Artı 0 Eksi
canerky.art dedi: Merhaba, sisteme yeni format attım fakat Armoury Crate uygulaması ekran kartımı görmüyor. Yeniden format atıp tekrar denedim fakat yine görmedi. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız marka model nedir?
temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.652 Makaleler 2 Çözümler 12 1 Şubat 2023 #6 Estetikci dedi: Ekran kartınız marka model nedir? Genişletmek için tıkla... İmzasında yazan sanırım, Asus Rog Strix RX 580 Artı 0 Eksi
Estetikci dedi: Ekran kartınız marka model nedir? Genişletmek için tıkla... İmzasında yazan sanırım, Asus Rog Strix RX 580
KS KS canerky.art Hectopat Katılım 21 Mayıs 2019 Mesajlar 615 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #7 MaritzaTr dedi: Ekran kartı driverını kurdun mu? Genişletmek için tıkla... Evet kurulu. temmuzz dedi: Bende de anakartı ve ekran kartını görmüyor. Güncellemeleri yaptıktan sonra sorun olmaya başladı. Aygıt Yöneticisinde sorunlu bir birim var mı, sürücü desteği isteyen baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet güncellemelerden oldu büyük ihtimalle. Önceden olmuyordu. RX 580 kartım. Artı 0 Eksi
MaritzaTr dedi: Ekran kartı driverını kurdun mu? Genişletmek için tıkla... Evet kurulu. temmuzz dedi: Bende de anakartı ve ekran kartını görmüyor. Güncellemeleri yaptıktan sonra sorun olmaya başladı. Aygıt Yöneticisinde sorunlu bir birim var mı, sürücü desteği isteyen baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet güncellemelerden oldu büyük ihtimalle. Önceden olmuyordu. RX 580 kartım.
sapkın Zeptopat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #8 canerky.art dedi: Merhaba, sisteme yeni format attım fakat Armoury Crate uygulaması ekran kartımı görmüyor. Yeniden format atıp tekrar denedim fakat yine görmedi. Genişletmek için tıkla... aynısı bendede aynı galıba güncelleme de oldu Artı 0 Eksi
canerky.art dedi: Merhaba, sisteme yeni format attım fakat Armoury Crate uygulaması ekran kartımı görmüyor. Yeniden format atıp tekrar denedim fakat yine görmedi. Genişletmek için tıkla... aynısı bendede aynı galıba güncelleme de oldu
temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.652 Makaleler 2 Çözümler 12 5 Şubat 2023 #9 sapkın dedi: Aynısı bende de aynı galıba güncelleme de oldu. Genişletmek için tıkla... Düzeldi mi? Bende hâlâ aynı. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
sapkın dedi: Aynısı bende de aynı galıba güncelleme de oldu. Genişletmek için tıkla... Düzeldi mi? Bende hâlâ aynı.
sapkın Zeptopat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #10 temmuzz dedi: Düzeldi mi? Bende hâlâ aynı. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı Aynı devam ediyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
temmuzz dedi: Düzeldi mi? Bende hâlâ aynı. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı Aynı devam ediyor.