Ripex Decapat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar Armoury Crate manuel ayarlar yapmak istiyorum sessiz moda alınca CPU sıcaklık 60 derece oluyor ama oyun FPS'i 60'a kitliyor bende en fazla 70-80 derece ısınsın ve oyunda da 120 FPS almak istiyorum. Sizce bu ayarları nasıl yapmalıyım? Dosya Ekleri 22.png 179,8 KB · Görüntüleme: 541 11.png 167,2 KB · Görüntüleme: 465
Arkadaşlar Armoury Crate manuel ayarlar yapmak istiyorum sessiz moda alınca CPU sıcaklık 60 derece oluyor ama oyun FPS'i 60'a kitliyor bende en fazla 70-80 derece ısınsın ve oyunda da 120 FPS almak istiyorum. Sizce bu ayarları nasıl yapmalıyım?
Mefistofeles Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.464 Çözümler 4 10 Eylül 2022 #2 Armoury Crate ile falan uğraşmayın sıcaklığı kafaya takıyorsanız. Şu videodaki işlemi yapın sıcaklık düşer: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Armoury Crate ile falan uğraşmayın sıcaklığı kafaya takıyorsanız. Şu videodaki işlemi yapın sıcaklık düşer: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
otto_kahn Megapat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 478 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #3 Mefistofeles dedi: Armoury Crate ile falan uğraşmayın sıcaklığı kafaya takıyorsanız. Şu videodaki işlemi yapın sıcaklık düşer: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ryzen işlemcili laptopumda burdaki gibi yapmıştım, acaba intel işlemcili laptoplarda işe yarar mı?
Mefistofeles dedi: Armoury Crate ile falan uğraşmayın sıcaklığı kafaya takıyorsanız. Şu videodaki işlemi yapın sıcaklık düşer: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ryzen işlemcili laptopumda burdaki gibi yapmıştım, acaba intel işlemcili laptoplarda işe yarar mı?
Mefistofeles Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.464 Çözümler 4 26 Aralık 2022 #4 otto_kahn dedi: Ryzen işlemcili laptopumda burdaki gibi yapmıştım, acaba intel işlemcili laptoplarda işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... İntel işlemcili cihazda bizzat denemedim fakat yapıp da güzel sonuç aldığını söyleyenlere denk geldim.
otto_kahn dedi: Ryzen işlemcili laptopumda burdaki gibi yapmıştım, acaba intel işlemcili laptoplarda işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... İntel işlemcili cihazda bizzat denemedim fakat yapıp da güzel sonuç aldığını söyleyenlere denk geldim.
otto_kahn Megapat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 478 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #5 Ryzen işlemci ile yaptığımda gelişmiş güç seçeneklerinde 4. seçenek geliyordu, intel işlemci ile değeri 2 yapınca 3. seçenek geliyor ama mantık aynı.
Ryzen işlemci ile yaptığımda gelişmiş güç seçeneklerinde 4. seçenek geliyordu, intel işlemci ile değeri 2 yapınca 3. seçenek geliyor ama mantık aynı.