Armoury Crate gerekli mi?

CoffeHolic

Megapat
Sistemimi yeni topladım. NVIDIA GeForce uygulaması var sadece optimizasyonlar için vb güncellemelerid e merak ettiğim için bu Armoury Crate uygulamasını indirdim. Gerekli mi sizce? Fan ayarları falan var karışık bir şey yaparım bir ayarı bozarım diye tırstım :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemimi yeni topladım. NVIDIA GeForce uygulaması var sadece optimizasyonlar için vb güncellemelerid e merak ettiğim için bu Armoury Crate uygulamasını indirdim. Gerekli mi sizce? Fan ayarları falan var karışık bir şey yaparım bir ayarı bozarım diye tırstım :D
Biraz problemli bir problem ama aura sync falan kullanmayacaksanız pek gerek yok.

Sürücü konusunda güncellemeler ve Aura Sync haricinde pek uğrayacağınız bir yazılım değil kendisi, fan ayarları AI Suite 3'ten de yapılabilir.

Sürücü konusunda güncellemeler ve Aura Sync haricinde pek uğrayacağınız bir yazılım değil kendisi, fan ayarları AI Suite 3'ten de yapılabilir.

Hocam bende AI Suite 3 indirdim fakat çok karışık geldi fan ayarlarını Armoury Crate'den yapıyorum :D

Hocam bende AI Suite 3 indirdim fakat çok karışık geldi fan ayarlarını Armoury Crate'den yapıyorum :D

AI Suite 3'te eğer DIGI+VRM ayarlarında gezerseniz karışık gelmesi normal, Fan Xpert 2+ orada sizin muhattabınız olacak.
Tüm fan vs ayarlar varsayılandadır değil mi? Sistem 3060 + Prime anakart.

Fan sesinden anlaşılabilir zaten bu, standart modda bırakıyor eğer hiç ellemezseniz.

AI Suite sağlam program hocam karıştıracağınız bir şey yok fakat Armoury Crate öyle ayarlar mı varmış ya 🤔

Var, direkt arayüzünde:

1648583793580.png

AI Suite sağlam program hocam karıştıracağınız bir şey yok fakat. Armoury Crate öyle ayarlar mı varmış ya 🤔

Fan ayarı dediğim yer burası zaten sadece oyun vs. indirirken fazla ses çıkmasın diye sessize alıyorum ara sıra.

Dosya Ekleri

• 1648583747990.png
    1648583747990.png
    31,8 KB · Görüntüleme: 294

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı