Armoury Crate gerekli mi?

Kullanmıyorum gereklide görmüyorum açıkçası. Zaten RGB olan ekipmanlarım kendiliğinden Rainbow efekti ile başlıyor. Böyle de gayet güzel görünüyor.

Sürücülerin güncelliğini için pratik bir şey. Olsa güzel olur.

Benim laptop için gerekli bir şey yüklemeyince çoğu şey çalışmıyor.

Ben daha çok fan hızlarını opsiyonel olarak ayarlamak için kullanıyorum. (BIOS'tan yapabiliyoruz ancak teknik ve opsiyonel değil.)
Örneğin: Chassis Fan 1 grubunda bulunan 3 adet fanımı GPU sıcaklığına göre de ayarlıyorum ve GPU fanlarına destek sağlayarak daha serin soğutmasına yardımcı oluyor.

Düzenleme: Oyun açıkken atmışım bu arada.

2022 de de sorulmus ancak aradan zaman geçti, an itibarıyla sizce yüklenmeli mi?

Gerekir ROG Pugio 2 var programsız hassas DPI ayarlanmıyor istediğin renkte ışık yanmıyor ve güncellemeleri yapamıyorsun, şarjı hızlı bitiyor programsız.

Benim PC 7/24 açıktır bende yatarken en sessize alıyorum 1 tane fan donmuyor cıt yok RGB de en kısıkta acık mavi yanıyor(gece lambası ) bir handicap ı yoksa dursun madem, forumda pek içi acıcı şeyler soylenmemiş e bende kullanıyorum bir sorayım dedim o yüzden.

Neden kapatmıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…