JBKARTAL Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 850 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kuyumcu 3 Şubat 2024 #1 Armoury Crate uygulamasında bunu nasıl çözebilirim? GPU modunu olağan üstü güç tasarufundan nasıl çıkartabilirim? Oyun oynarken de böyle. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2024
Armoury Crate uygulamasında bunu nasıl çözebilirim? GPU modunu olağan üstü güç tasarufundan nasıl çıkartabilirim? Oyun oynarken de böyle.
waren5860 Picopat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #2 hocam ekran görüntüsü paylaşabilirmisiniz?
Wickly Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #3 waren5860 dedi: Hocam ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam bir de USB giriş cihazları algılamamaya, ara sıra bağlantısı kopmaya başladı ve kendi klavyesi bile çalışmaz hale geldi anlamadım. Dosya Ekleri 1706993268548.png 670,8 KB · Görüntüleme: 107
waren5860 dedi: Hocam ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam bir de USB giriş cihazları algılamamaya, ara sıra bağlantısı kopmaya başladı ve kendi klavyesi bile çalışmaz hale geldi anlamadım.
JBKARTAL Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 850 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kuyumcu 4 Şubat 2024 #4 Ben Sorunumu Bilgisiyarımdan Bütün Cihazları Çıkartıp Yeniden Başlatarak Buldum onsan sonrada herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Ben Sorunumu Bilgisiyarımdan Bütün Cihazları Çıkartıp Yeniden Başlatarak Buldum onsan sonrada herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Wickly Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #5 JBKARTAL dedi: Ben sorunumu bilgisayarımdan bütün cihazları çıkartıp yeniden başlatarak buldum onsan sonra da herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Tam anlayamadım. Bütün cihazlardan kastın nedir ve bilgisayarını kapatıp açmaktan başka işlem yapmadın mı?
JBKARTAL dedi: Ben sorunumu bilgisayarımdan bütün cihazları çıkartıp yeniden başlatarak buldum onsan sonra da herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Tam anlayamadım. Bütün cihazlardan kastın nedir ve bilgisayarını kapatıp açmaktan başka işlem yapmadın mı?
JBKARTAL Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 850 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kuyumcu 10 Şubat 2024 #6 Wickly dedi: Tam anlayamadım. Bütün cihazlardan kastın nedir ve bilgisayarını kapatıp açmaktan başka işlem yapmadın mı? Genişletmek için tıkla... Yani Klavye,Mouse vb. Hayır yapmadım.
Wickly dedi: Tam anlayamadım. Bütün cihazlardan kastın nedir ve bilgisayarını kapatıp açmaktan başka işlem yapmadın mı? Genişletmek için tıkla... Yani Klavye,Mouse vb. Hayır yapmadım.