Yazana göre en sağdakini seçmelisiniz. Şarj kablosu da bağlı olsun diye belirtiyor özellikle.
Yalnız bana tıraş gibi geldi. Sağdakinin açıklaması tam görünmüyor ama görebildiğim kadarıyla zaten Optimus'u anlatıyor, en soldakiyle de şarj meselesi dışında aynı görünüyor. Açıklamaların devamını okuyabiliyor musunuz?
Yazana göre en sağdakini seçmelisiniz. Şarj kablosu da bağlı olsun diye belirtiyor özellikle.
Yalnız bana tıraş gibi geldi. Sağdakinin açıklaması tam görünmüyor ama görebildiğim kadarıyla zaten Optimus'u anlatıyor, en soldakiyle de şarj meselesi dışında aynı görünüyor. Açıklamaların devamını okuyabiliyor musunuz?
Hocam uygulamanın mantığı şu;
Standart modda ekran kartı her zaman aktif bir şekilde kalıyor. Sarjda kullanımda pil ömrü düşüyor.
Eco modda ekran kartını tamamen kapatıyor ve pil ömrü kayda değer seviyede yükseliyor.
Optimize mod ise ikisi arasında otomatik geçiş yapmasını sağlıyor.
Yani bu sayfadaki ayarlar pildeyken etkisi oluyor.
Eğer performans artışı istiyorsan Performans ve Turbo modda kullan. Silent modunda kullanırsan oldukça düşüyor performans.