KeaLegend Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 78 10 Şubat 2025 #1 Merhaba, Armoury Crate'de kullanım kısmında değerler kırmızı gösteriyor. Neden olabilir? 2. sorum ise sıcaklık sizce normal mi? Sistemim: GAMING-DUAL7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
Merhaba, Armoury Crate'de kullanım kısmında değerler kırmızı gösteriyor. Neden olabilir? 2. sorum ise sıcaklık sizce normal mi? Sistemim: GAMING-DUAL7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
Çözüm Lancia Delta S4 10 Şubat 2025 Arka planda oyun falan açık ise normal. Bir de buradaki yanlış gösteriyor olabilir, görev yöneticisindeki ile karşılaştırabilirsin.
Arka planda oyun falan açık ise normal. Bir de buradaki yanlış gösteriyor olabilir, görev yöneticisindeki ile karşılaştırabilirsin.
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.126 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer Bursa/Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #2 Arka planda oyun falan açık ise normal. Bir de buradaki yanlış gösteriyor olabilir, görev yöneticisindeki ile karşılaştırabilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
Arka planda oyun falan açık ise normal. Bir de buradaki yanlış gösteriyor olabilir, görev yöneticisindeki ile karşılaştırabilirsin.
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.126 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer Bursa/Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #4 KeaLegend dedi: Eki Görüntüle 2420979@m3 E46 GTR. Genişletmek için tıkla... Oyun açıkmış işte, gayet normal hatta tamamını kullanması güzel bir şey. Artı 0 Eksi
KeaLegend dedi: Eki Görüntüle 2420979@m3 E46 GTR. Genişletmek için tıkla... Oyun açıkmış işte, gayet normal hatta tamamını kullanması güzel bir şey.
KS KS KeaLegend Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 78 10 Şubat 2025 #5 Lancia Delta S4 dedi: Oyun açıkmış işte, gayet normal hatta tamamını kullanması güzel bir şey. Genişletmek için tıkla... Valorant FPS ayarları yapmıştım yüksek performans filan ayarlamıştım. Sıkıntı yok yani o zaman değil mi? Artı 0 Eksi
Lancia Delta S4 dedi: Oyun açıkmış işte, gayet normal hatta tamamını kullanması güzel bir şey. Genişletmek için tıkla... Valorant FPS ayarları yapmıştım yüksek performans filan ayarlamıştım. Sıkıntı yok yani o zaman değil mi?
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.126 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer Bursa/Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #6 KeaLegend dedi: Valorant FPS ayarları yapmıştım yüksek performans filan ayarlamıştım. Sıkıntı yok yani o zaman değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır gayet olması gerektiği gibi değerler, dediğim gibi tamamını kullanması güzel bir şey. Artı 0 Eksi
KeaLegend dedi: Valorant FPS ayarları yapmıştım yüksek performans filan ayarlamıştım. Sıkıntı yok yani o zaman değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır gayet olması gerektiği gibi değerler, dediğim gibi tamamını kullanması güzel bir şey.
KS KS KeaLegend Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 78 11 Şubat 2025 #7 Lancia Delta S4 dedi: Hayır gayet olması gerektiği gibi değerler, dediğim gibi tamamını kullanması güzel bir şey. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Lancia Delta S4 dedi: Hayır gayet olması gerektiği gibi değerler, dediğim gibi tamamını kullanması güzel bir şey. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim