Armoury Crate Güç kullanımı yüksek

DemirMuroo

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben yeni ASUS ROG STRIX B550-F Gaming Wi-Fi 2 modeline geçtim. Bu Armoury Crate yazılımı güç kullanımı neden bu kadar yüksek? Sanki oyun oynuyormuşum gibi işlemcimin sıcaklığını yükseltiyor. Bu ne böyle? :/

Dosya Ekleri

• dsadadassada.png
    46,5 KB · Görüntüleme: 85
Merhabalar,

Armoury Create uygulaması kanımca başlı başına bir fiyasko. Reddit üzerinde de bununla alakalı çok fazla şikayet dile getirilmiş. GUI bugları ve güç kullanımları bunun en dehşet verici örneği. Asus Zephyrus G14 model gaming notebook'a sahibim. Güç problemlerini son update sonrası yaşamaya başladım. Temiz bir Windows 10 kurulumu sonrası sorunum düzeldi. Size spesifik olarak şunu yaparsanız düzelecektir gibi bir öneri veremiyorum kusura bakmayın fakat belki benim yapmış olduğum temizlik işlemi işinizi görür. Programı kurcaladığınızda daha çok sorunlara yol açıyor bunu fark ettim.

Sevgiler.

B450F Gaming II modeli var bende de şimdi kontrol ettim aynı şekilde çok yüksek gösteriyor.
Yani bu uygulama bana ne katıcak anlamadım ki fanlar hızlı dönmese anlayamazdım işlemci kullanımı yüzde 10 ona eyw ama o çektiği güç işlemciyi 70-75 derecelere götürüyor fiyasko.

En iyisi uygulamayı kaldırmak bence,bana extra birşey katmıyor gibime geldi sence?

Fan hızları, ışıklandırma, makro vb. işlevsellikleri içinde barındırdığı için kullanılıyor. Notebook kullanıcısı olduğum için sistemin sürekli sessiz modda çalışmasını malesef bu uygulamayla sağlayabiliyorum. AMD tabanlı bir sistem kullanıyorsanız BIOS üzerinden Turbo boost aktif ise frekansı ve devirleri otomatik olarak ayarlayacağından çok bir işlevi olacağını düşünmüyorum.

Silmek mantıklı o zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…