Armoury Crate güncelleme sonrası yüksek işlemci kullanımı

AageonTargaryen

Hectopat
Makaleler
1
Yer
KALDRADYA
Daha fazla  
Meslek
Civil Engineer
Selamlar öncelikle, güncelleme sonrası Armoury Crate işlemcimin %20'den fazlasını kullanmaya başladı. Dolayısıyla bilgisayar fanlarım da sürekli 3800 RPM çalışmaya başladı. Bunun herhangi bir çözümü var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Bende de aynı sorun var sorunu çözmek için eski sürümünü kurdum armoury create servicenin anca öyle çözüldü şu an genel bir sorun var cihazım G531gu
Sorun bu arada PC aç kapayla belli bir süreden sonra otomatik güncelleyip tekrara girebiliyor ve şu an sana yazarken kendini otomatik güncelledi sorun tekrar başladı çözümü yok gibi

Merhaba @Recep Baltaş reis sorunu nasıl çözebiliriz.

Sorunun çözümünü buldum görev yöneticisinden armoury create user Control mouse ile sağ tık yapıp dosya konumuna git yapıyorsun isim deiştirden başına - bunu ekleyip görev yöneticisinden işlemi sonlandır yap çıkmıyor videodan gördüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bakarsın.

Son düzenleme:
Bu işe yarıyorsa hemen deniyorum. Teşekkür ederim dostum

Merhaba işe yaradı mı acaba dostum aynı problem bende de mevcut.
Hocam ben bunu denemedim, Müşteri hizmetlerini arayarak yardım istedim onarlın attığı linkten uygulamayı tekrar indirdim ve düzeldi. Kapat aça yapmama rağmen herhangi bir sıkıntı yok şuan

linki atma ihtimalin var mı peki
benim dediğimi yap hiç sil kurmaya gerek yok başına - koyucan programı görevi sonlandır yapıcan sonra pc restartla sonra - yi programın başından kaldır aç kapa yap deişen hiçbir zararı yok geri aktif edicen ve sorun düzeliyor isim deişitirme sonra aynı ismi geri veriyorsun program bugdan çıkıyor sil kurla bende tekrarladı. sorunu kesin olarak çözdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…