B Berkay KARAKÜTÜK Kilopat Katılım 3 Ekim 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #1 Merhaba. Armoury Crate'den herhangi bir cihazıma giriyorum ve böyle bir hata alıyorum. Bu hatadan dolayı cihazıma erişim yapamıyorum, ayarlamalar yapamıyorum bu sorunu çözmemde yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-10-29 232929.png 77,2 KB · Görüntüleme: 65
Merhaba. Armoury Crate'den herhangi bir cihazıma giriyorum ve böyle bir hata alıyorum. Bu hatadan dolayı cihazıma erişim yapamıyorum, ayarlamalar yapamıyorum bu sorunu çözmemde yardımcı olur musunuz?
M Mehmet Alp Kütük Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 116 Çözümler 2 28 Mart 2025 #2 Hocam ayno sorun bende var 3 4 ay geçmiş ama çözebildinmi çözdüysen nasıl çözdün?
B Berkay KARAKÜTÜK Kilopat Katılım 3 Ekim 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #3 Mehmet Alp Kütük dedi: Hocam ayno sorun bende var 3 4 ay geçmiş ama çözebildinmi çözdüysen nasıl çözdün? Genişletmek için tıkla... Galiba pc format attım öyle düzeldi sanırım sistemde eksik dosyalar bu uygulamayı bozdu bende en son format atmak zorunda kaldım sonra düzeldi
Mehmet Alp Kütük dedi: Hocam ayno sorun bende var 3 4 ay geçmiş ama çözebildinmi çözdüysen nasıl çözdün? Genişletmek için tıkla... Galiba pc format attım öyle düzeldi sanırım sistemde eksik dosyalar bu uygulamayı bozdu bende en son format atmak zorunda kaldım sonra düzeldi